FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală spun despre Oana, fata care l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Octavian Vişan de viol, că tânăra şi-ar fi dorit o relaţie cu dascălul, însă acesta a refuzat-o şi de aceea a pornit acest întreg scandal şi, în plus, fata ar fi făcut asta pentru a câştiga popularitate.

Majoritatea colegilor Oanei îl susţin pe profesorul Dan Vişan, considerând că acesta a fost provocat de fată. „Proful era foarte OK. A greşit că s-a culcat cu ea. A fost un gest de răzbunare şi de gelozie din partea ei. În timpul petrecerii din club, de la munte, ea a făcut o scenă de gelozie şi a şi spus «Să vezi ce-i fac eu lui!»“, a declarat un elev de la „Jean Monnet“. Majoritatea copiilor au o părere foarte bună despre dascăl. „Dan era un prof OK, era tânăr, nu era un profesor comunist şi nu mi s-a părut să se fi uitat după fete la şcoală. Dacă voia să se culce cu o fată, putea s-o facă cu o fată de vârsta lui“, a mai spus un alt elev.
Dan Vişan a fost suplinitor la catedra de educaţie fizică şi sport de la Liceul „Jean Monnet“ în anul 2009, după care, în 2010, a predat la un alt liceu de prestigiu din Capitală, la Liceul „Gheorghe Lazăr“. Elevii său suţin că Vişan şi-ar fi dorit foarte mult să predea la liceul din Primăverii.

Profesorul, din „violator“, în „violat“

Chiar şi unii părinţi sar în ajutorul profesorului. „Poate să vă spună şi fetiţa mea căreia îi era profesor. Era foarte încântată de cum făcea orele de spor, că nfăcea gimnastică. E păcat pentru că este foarte tânăr şi o asemenea întâmplare i-a distrus carieră“, a declarat o mamă.



Click pe imagini pentru fotogalerie

image

Dan Vişan era antrenorul tuturor echipelor de sport ale liceului. „Noi îl vrem înapoi pe Dan“, a mai spus o altă elevă.

Constantin Zamfirescu, Goagoasă de la „Trăsniţii“, are şi el copiii la Liceul „Jean Monnet“ din capitală. „Din câte mi-a spus băiatul meu din clasa a XI-a, a avut şi profesorul o vină, dar el a fost mai degrabă stârnit. Profesorul,  fiind tânăr şi prezentabil, a avut multe avansuri din partea fetelor, dar a răbdat destul timp“, a spus Constantin Zamfirescu.

Alte surse din şcoală spun că cei doi, Oana şi Dan, ar fi fost iubiţi dinainte, iar fata s-ar fi transferat special pentru el la acest liceu.

Oana avea doar câteva săptămâni de când era elevă a prestigiosului liceu din cartierul Primăverii, aceasta venind de curând din Belgia, unde a locuit cu tatăl său. „Nu o cunoştea nimeni în liceu. După excursie, când lumea i întreba cum a fost, ea spunea că bine, că i-a plăcut. Vineri, când a apărut «ştire», prietena ei care a fost şi ea în exursie ţipa prin liceu: «Ea e fata violată de Vişan!»“, a mărturisit, sub protecţia anonimatului, o elevă a Liceului „Jean Monnet“. Aceasta a mai spus că Oana ducea lipsă de popularitate, de aceea ar fi declanşat scandalul. „Am auzit că Dan Vişan a fost ameninţat de către părinţii fetei. Părinţii nu au vorbit cu directorul liceului. ei ay fost direct la Poliţie“, a mai spus eleva.

Pe pagina de hi5 a Oanei sunt postate mai multe imagini, din urmă cu 4-5 ani, în care fata apare alături de câteva dintre prietenele ei.




Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă


Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite