Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă a Liceului "Jean Monnet" verifică de luni modul în care a fost organizată excursia în care profesorul de sport a fost acuzat de familia unei eleve de relaţii sexuale cu minora, dar şi comportamentul elevilor şi profesorilor, putând fi sancţionaţi atât şcolarii, cât şi cadrele didactice, potrivit Mediafax.

„Un prim pas în cazul Jean Monnet vizează analiza modului în care a fost organizată excursia. Analiza va fi organizată de către o comisie internă desemnată de conducerea şcolii. După aceea comisia va analiza dacă a fost încălcat regulamentul şcolar“, a declarat, pentru Mediafax, inspectorul general al Capitalei, prof. Cristian Alexandrescu.

El a precizat că respectiva comisie va analiza comportamentul elevilor care au mers în excursie inclusiv al adolescentei care a reclamat comportamentul profesorului de sport. Pe de altă parte, o altă analiză va viza conduita profesorilor care au participat la excursie.

Analiza comportamentului profesorilor

„În cazul în care ancheta va dovedi că a fost încălcat regulamentul şcolar, iar conduita elevilor nu corespunde acestuia, liceenii pot fi sancţionaţi. Sigur că din această categorie face parte şi eleva a cărei familie a reclamat atitudinea profesorului de sport. În cazul în care se va dovedi că ea nu a avut un comportament care să se încadreze în regulamentul şcolar atunci ar putea fi sancţionată“, a mai spus inspectorul general şcolar.

Totodată, comisia va analiza comportamentul cadrelor didactice care i-au însoţit pe elevi în excursie.
„Sigur că sunt urmărite mai multe aspecte atât la elevi, cât şi la profesori. Este vorba despre un comportament decent, dacă au fumat, dacă au consumat băuturi alcoolice şi multe alte aspecte prevăzute de regulamentul şcolar“, a adăugat Cristian Alexandrescu.

Citeşte şi:

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă


Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite