Mădălin Voicu: „Johnny Răducanu a murit de supărare, din cauza umilinţei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălin Voicu, unul dintre prietenii  lui Johnny Răducanu, este revoltat de faptul că artistul şi alţii ca el au fost nevoiţi să-şi petreacă ultimii ani din viaţă în umilinţă, şi nu în glorie, aşa cum metritau, după o viaţă plină de succes.

Johnny Răducanu, a trecut în nefiinţă, supărat că talentul său şi al altor artişti ca el nu este recunocut în România aşa cum ar trebui, a spus Mădălin Voicu, unul dintre apropiaţii interpretului.  „Johnny Răducanu a murit de supărare, din cauza umilinţei.

VIDEO Adi Andrieș: „Johnny Răducanu a fost un fel de Creangă al muzicii mai ales atunci când cânta la contrabas“

Marius Giura, organizatorul festivalului de la Gărâna: „Johnny a fost în prima ligă”

VIDEO Teodora Enache a transmis un mesaj emoţionant la moartea lui Johnny Răducanu. Vezi cum i-a mulţumit artista

Johnny Bota: „Johnny Răducanu ştia că îi sunt zilele numărate"

Încă sunt oameni ca el, artişti mari care pot fi salvaţi. Este o mare durere şi este revoltător că oamenii de cultură şi cultura românească nu-i interesează pe conducători", a spus Mădălin Voicu. Mai mult, acesta critică dur condiţia marilor interpreţi şi oameni de cultură din România. „Este extrem de grav şi trist că personalităţile, marii artişti din România, aşa ca Johnny Răducanu, trebuie să fie umiliţi, lăsaţi în paragină şi trecuţi la lucruri neimportante, neinteresante, doar pentru că suntem conduşi de oameni care nu au pic de cultură", a mai spus politicianul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite