Teodora Enache a transmis un mesaj emoţionant la moartea lui Johnny Răducanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodora Enache, una dintre marile nume din jazz-ul românesc şi-a luat rămas bun de la profesorul său şi colegul său de scenă, Johnny Răducanu, printr-un mesaj emoţionant. Cei doi au avut o lungă şi fructuoasă colaborare de-a lungul timpului şi au primit ropote de aplauze la fiecare apariţie împreună.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Adi Andrieș: „Johnny Răducanu a fost un fel de Creangă al muzicii mai ales atunci când cânta la contrabas“

Teodora Enache a avut grijă mereu să-i mulţumească maestrului său, în diverse interviuri, dar şi în concerte. Tânăra interpretă de jazz a transmis câteva cuvinte de rămas bun pentru Johnny Răducanu, care i-a fost coleg de breaslă, profesor şi prieten.

„Îţi mulţumesc Maestre că ai apărut în viaţa mea, ai fost o lecţie minunată pentru mine şi continui să-mi fii Lumina. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te binecuvânteze", a spus artista.

Cu mai bine de douăzeci de ani în urmă, Johnny Răducanu îl vizita pe Andrei Pleşu la Tescani. Rezultatul acestei întâlniri este o seară de romanţe. De ce nu ne preţuim mai mult artiştii, atunci când sunt, încă, în viaţă?

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite