Profesorul acuzat de viol de la „Jean Monnet“ a dat cu subsemnatul la Poliţie. Dascălul a fugit de jurnalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul profesorul de sport de la Liceul „Jean Monnet", acuzat de o elevă de viol, a dat cu subsemnatul pe la secţia de Poliţie, scrie click.ro. Dan Octavian Visan nu a mai coborât din apartamentul părinţilor de mai bine de o săptămână.

Tânărul fost profesor de la „Jean Monnet" trece prin cea mai grea perioadă a vieţii sale. Vinovat că a întreţinut relaţii cu o elevă şi încă cercetat pentru presupusa agresiune sexuală, Octavian Vişan (27 de ani) s-a izolat de lume. Ieri, profesorul de sport a fost nevoit să părăsească pentru scurt timp imobilul unde locuieşte împreună cu familia. A ieşit din bloc foarte tensionat, urmărind cu privirea totul în jur, potrivit click.ro.



Click pe imagini pentru fotogalerie

image

S-a urcat într-un taxi care-l aştepta la scară şi s-a dus glonţ la Secţia 1 Poliţie. Pe drum, tânărul şi-a acoperit adeseori faţa.

Ajuns la secţie, profesorul nu a făcut declaraţii, fugind chiar din calea jurnaliştilor. În faţa anchetatorilor acesta a stat circa 30 de minute.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   

image

A ieşit ceva mai relaxat, însă tot la fel de tăcut. S-a urcat în acelaşi taxi, care a dat între timp ture pe bulevard, aşteptându-l. Taximetristul l-a dus pe Octavian direct acasă. La scurt timp, tânărul a ieşit la geam, pentru a se asigura că a scăpat de cameramani.

Mai citeşte:

Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite