FOTOGALERIE Val de crime şi împuşcături în Capitală. Psihologii explică: „Conflictele care au mocnit escaladează şi se concretizează în acte foarte grave”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar o lună, în Bucureşti au avut loc patru crime care au îngrozit prin violenţa lor. Mai multe persoane au încercat să-şi ia viaţa şi două altercaţii pornite de la lucruri aproape fără importanţă s-au terminat cu împuşcături.

Ca în fiecare an, vara este cea mai aglomerată perioadă pentru poliţiştii bucureşteni, care au de-a face cu tot felul de incidente, unele mai puţin serioase, foarte multe dintre ele grave. Doar în luna iulie, anchetatorii au avut de investigat patru cazuri de crime extrem de violente. Negociatorii au încercat să convingă mai multe persoane că au pentru ce să trăiască şi poliţiştii de la secţii au aplanat două conflicte mari, terminate cu împuşcături.

Psihologii au explicaţie pentru valul de violenţe din Capitală. „Statistic, în timpul verii, actele deviante sunt mai dese", a spus Hanibal Dumitraşcu, psiholog. Acesta a explicat că în anotimpul cald, de multe ori căldura ne poate întuneca judecata. „Din punct de vedere psiho-social interacţiunea creşte, atunci când e vremea frumoasă.  Cu cât interacţiunile între indivizi cresc, cu atât actele deviante sporesc. Conflictele care au mocnit escaladează şi se concretizează în acte foarte grave de genul crimelor, violurilor, altercaţiilor", a mai spus psihologul

CITEŞTE TOTUL DESPRE AGRESIUNILE DIN CAPITALĂ:

Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Una dintre femeile moarte este jurnalistă şi a lucrat ca ofiţer la ONU

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

CRIMĂ ÎN REGIE: Un bucureştean şi-a înjunghiat mama şi a încercat să-şi ia viaţa. A fost oprit chiar de fiica lui

Crimă în stil mafiot în curtea unui liceu

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Crimă în Pantelimon. Un bărbat şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia

Tentative de sinucidere pe bandă rulantă: Bucureştenii vor să scape repede de probleme

O persoană a fost împuşcată în faţă în Bucureşti după o altercaţie în trafic

ROMEO ȘI JULIETA CU ÎMPUȘCĂTURI: O persoană a fost împușcată și alte patru persoane rănite ușor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite