Tentative de sinucidere pe bandă rulantă: Bucureştenii vor să scape repede de probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la începutul lunilor de primăvară, în Capitală, tot mai multe persoane au recurs la gesturi disperate încercând să-şi ia viaţa. Iată doar câteva dintre cele mai recente cazuri.

În primele zile ale lunii martie, o femeie de 88 de ani s-a aruncat de pe geam. Aceasta s-a încuiat în camera sa pentru ca nimeni să nu intervină şi a sărit. Fiica ei a încercat zadarnic să o salveze.

Citeşte întreaga poveste: O fostă profesoară de 88 de ani s-a aruncat de la balcon de teamă să nu ajungă la azil

La începutul lunii aprilie, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, s-a aruncat în faţa metroului în plină zi, de faţă cu zeci de trecători. Singurul noroc pe care bucureşteanul l-a avut a fost acela că trenul a redus din viteză când se apropia de staţie.

Vezi în ce stare a ajuns bucureşteanul: Un bărbat a încercat să se sinucidă în staţia de metrou Ştefan cel Mare

În urmă cu nici două săptămâni, un bărbat s-a urcat pe clădirea în care locuia şi a ameninţat că se aruncă cu fiul său în braţe. Timp de câteva ore bărbatul şi-a exprimat nemulţumirea şi teama de a rămâne în stradă după ce casa în care locuia cu familia sa a fost retrocedată.

Vezi imagini şi află ce l-a determinat pe bărbat să facă acest gest: Un bucureştean a ameninţat că se aruncă de pe bloc cu copilul în braţe

Citeşte şi: FOTO Un bărbat și-a dat foc în față la Cotroceni. Altul amenință de 6 ore că se aruncă de pe un stâlp dacă nu vine Băsescu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite