Un bucureştean a ameninţat că se aruncă de pe bloc cu copilul în braţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul se află pe un imobil de pe strada Sabinelor din Sectorul 5 şi ameninţă că se aruncă pentru că a rămas fără casă. Imobilul în care locuia a fost retrocedat, iar proprietarul a venit ieri şi i-a evacuat.

UPDATE, ORA 16.00: Bărbatul a coborât împreună cu micuţul de trei ani de pe clădirea pe care se afla. În aceste momente, echipa medicală a unei ambulanţe ce s-a deplasat la faţa locului verifică starea de sănătate a copilului.

O persoană a anunţat la 112 că bărbatul ameninţă că se aruncă. Bărbatul ameninţă că sare de pe imobil cu tot cu unul dintre copiii săi, de trei ani, pe care îl ţine în braţe. Bucureşteanul are încă doi copii care se află acum în grija mamei. Soţia lui este şi ea pe srada Sabinelor şi îl roagă pe bărbat să nu recurgă la gesturi disperate. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti s-au deplasat la faţa locului şi sunt gata să intervină în orice moment. Aceştia sunt pregătiţi cu o autoscară şi un echipaj de stingere. Poliţiştii încearcă să negocieze cu bărbatul dar acesta nu se lasă înduplecat. Conform ISU, bărbatul s-a urcat pe clădire în jurul orei 10.30.

image

Bucureşteanul şi-a ieşit din minţi când a aflat că va fi evacuat cu forţa. Cazul de astăzi face parte dintr-un şir lung de ameninţări care au avut loc în zonă, după ce şi alte persoane care au fost evacuate au recurs la această modalitate de protest. Bărbatul a cerut ca în schimbul apartamentului său sp primească 300 de metri pătraţi în centrul Bucureştiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite