UPDATE O persoană a fost împuşcată în faţă în Bucureşti după o altercaţie în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia şi echipajele de salvare au fost chemate după ce o persoană a fost împuşcată în Capitală şi alta rănită. Echipajele de salvare au ajuns la locul incidentului şi au oferit victimelor primul ajutor. Din primele informaţii a fost vorba de un scandal început în trafic.

UPDATE, ora 11.00 Doi dintre agresorii implicaţi în scandalul care a avut loc aseară înainte de ora 21.00, au fost reţinuţi de poliţişti. Aceştia sunt acuzaţi de tulburarea liniştii publice, de ultraj contra bunelor moravuri şi de folosirea fără permis a unei arme. Citeşte mai multe aici!

UPDATE, ora 21.30 Se pare că totul a pornit de la doi şoferi care s-au luat la ceartă în trafic şi au ajuns să se împuşte. Unul l-a atacat pe celălalt cu un pistol cu gaze.

În urmă cu puţin timp o persoană a fost împuşcată în zona feţei, în cartierul Apărătorii Patriei din Capitală. Se pare că au fost mai mulţi agresori care au reuşit să fugă. Poliţiştii au găsit la locul incidentului mai multe arme albe. Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar din Capitală. A doua victimă a refuzat transportul la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite