POVEŞTI DE BUCUREŞTI. Seducătoarele „metrese“ de la Sexy Club, primul bar de noapte din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de fete s-au dezbrăcat pentru clienţii cu dare de mână în localul din Bulevardul 13 Septembrie, deschis la 1 februarie 1992. În anii de glorie ai clubului, tinerele se mândreau cu „podoabele“ lor, iar până în 1996 clubul a fost în topul celor mai vizitate. Afacerea, condusă de Costel Constantin, fost barman, a început cu opt fete, iar de-a lungul existenţei prin local au trecut 5.000 de tinere.

Citeşte şi

POVEŞTI DE BUCUREŞTI: Cum petreceau „singaporenii“ cu 5 lei pe zi în subsolul unei vechi bucătării din Piaţa Rosetti

POVEŞTI DE BUCUREŞTI. Delicatese Florescu. Care era vinul preferat al lui Radu Beligan şi unde erau casele conspirative în Capitală

POVEŞTI DE BUCUREŞTI. Clienţi la Capşa: Barbu, Muşatescu şi Preda. Câţi bani cerea Virgilică pentru o înjurătură!

Primul club de striptis din România, şi chiar din Europa de Est, după cum se lăuda în presă fostul patron, a atras milionarii emanaţi ai Revoluţiei: Irinel Columbeanu, Viorel Cataramă, Dan Iosif sau Miron Cozma.

Toate frumuseţile clubului excelau la câte un capitol: unele dansau, altele cântau şi făceau striptis în acelaşi timp, şi chiar serveau dezbrăcate. Picoliţele erau selecţionate în funcţie de mărimea sânilor. Câştigurile cele mai mari le reveneau din consumaţia clienţiilor, dar mai ales din hârtiile îndesate în bikini. Business-ul cu fantezii a prosperat câţiva ani, iar în 1998, Costel Constantin a vrut să renască clubul printr-un show porno live, ceva nou în România acelor ani. Scandalul care s-a iscat i-a închis afacerea.

Sânii cei mai mari din sectorul 5

Picoliţele Emilia, Simona şi Aurora Foto: arhiva EVZ

image

În anul lansării clubului, „Evenimentul zilei“, condus la acea vreme de Ion Cristoiu, avea rezervată permanent o rubrică despre seducătoarele de la Sexy Club, o politică editorială care a precedat „Fata de la pagina...“. Mai târziu, publicaţia a fost partener oficial la „Topul stripteuzelor“ şi la „Campionatul naţional de striptis“.

„Nimeni nu are sâni atât de mari ca noi“, spuneau câteva chelneriţe de la Sexy Club. Personajele erau Emilia Vasile (22 de ani), Simona Cristea (19 ani) şi Aurora Badiu (23 de ani). Fetele erau picoliţe şi se lăudau că au sânii cei mai mari din sectorul 5. „Sfidez pe orice femeie care se laudă că-i are mai mari“, declara Emilia. „Sânii constituie punctul meu forte în relaţiile cu sexul opus. Bărbaţii trebuie să simtă ţâţele, nu să le caute cu lupa“, era convingerea Aurorei.

Bărbatul trebuie să fie boxer

„Divele“ de la Sexy Club erau prezentate în presă cu toate calităţile şi aspiraţiile lor, iar de atunci nu s-a schimbat nimic. Dansatoarea Ramona Dumitrache, 17 ani, era mare amatoare de pescuit şi de striptis. O spune şi fotografia. Pe numele ei de scenă, Alice, fata avea preferinţe bine conturate: „bărbatul ideal trebuie să fie viril, frumos, brunet, înţelegător şi boxer”.

Foto: arhiva EVZ

Judecăţi solide

image

Emanuelle Foto: arhiva EVZ

image

Prima femeie din România care a făcut striptis în timp ce cânta a fost o tânără Emanuelle. Ea a reuşit să se angajeze imediat, datorită ideii ei fantastice: să cânte în timp ce se dezgoleşte. În prezentarea show-ului ei se specifica faptul că melodia aleasă va fi „Strangers in the night”, iar artista nu va renunţa la microfon pe tot parcursul recitalului.
Se dezbrăca pentru a scăpa de angoase şi de prejudecăţi. Emanuelle recunoştea că se iubeşte mult pe sine, dar nu-i uită pe oameni. „Goală, mă simt mult mai puternică”, este convingerea tinerei.

De asemenea, Daniela Roşu, Danielle de la Sexy Club, era regina dansatoarelor şi veterana echipei. Tânăra vroia să revoluţioneze domeniul prin show-uri din ce în ce mai sofisticate.

La 22 noiembrie 2005, stabilimentul de pe 13 Septembrie se închide definitiv. În locul renumitului club de striptis, astăzi, Costel Constantin  a deschis Hanul Veseliei, un local al mâncărurilor tradiţionale româneşti.

Hanul Veseliei este localul care a luat locul primului club de striptis din România Foto: A.C. Marinescu

image
image

MARI SEISME

image

Săptămâna trecută reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat mărturii şi imagini impresionante de la cele mai devastatoare cutremure care au lovit România.

CUTREMURUL DIN '77 Cum a scăpat cu viaţă nepotul lui Ceauşescu din blocul în care a murit Toma Caragiu

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Supravieţuitoarea din blocul Scala: La cutremurul din ‘77 a căzut 10 etaje, în timp ce făcea duş!

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Sorin Crainic, supravieţuitorul cutremurului din '77 pentru care a plâns Elena Ceauşescu

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Cum a scăpat cu viaţă nepotul lui Ceauşescu din blocul în care a murit Toma Caragiu

Mari seisme: De ce este Bucureştiul oraşul cel mai afectat de cutremure?

Cutremurele care au lovit România

Gheorghe Mărmureanu: "România, la fel de vulnerabilă ca în 1977!"

Imagini incredibile din Bucureştiul devastat de cutremurul din 1977

MARI DEZASTRE

image

În urmă cu două săptămâni, reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat mărturii şi imagini impresionante din istoria Bucureştiului, una dintre cele mai încercate Capitale din Europa lovite în trecut de inundaţii, incendii, cutremure, epidemii, războaie.

Luni, pe bucuresti.adevarul.ro, ați putut vedea fotografii publicate în premieră cu Bucureştiul acoperit de troiene de 5 metri în iarna lui '54.

Marți, reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat imagini șocante și ce distrugeri au provocat bombardamentele din '44 asupra Capitalei.

Miercuri, ați putut citi cum a izbucnit cel mai mare incendiu care a distrus peste 2000 de case din Bucureşti .

Joi, v-am prezentat cum a fost ultima mare revărsare a Dâmboviţei: Bucureştiul, acoperit cu apă de trei metri!

Vinerii, aţi aflat cum ciuma lui Caragea "secera" 300 de bucureşteni pe zi

Sâmbătă, v-am povestit despre pǎţaniile boierului Perticari, primul bucureştean pedepsit pentru spiritism

Duminică, v-am descris cum erau pedepsiți în trecut cei care au bârfit şi au minţit

ISTORII DE AMOR

image

În urmă cu trei săptămâni aţi putut citi pe bucuresti.adevarul.ro cele mai savuroase ISTORII DE AMOR din „Micul Paris”.

Luni, reporterii „Adevărul de Seară” v-au prezentat cea mai frumoasă poveste de dragoste din literatura romană.

Marţi, peste 13.000 de cititori au citit pe bucuresti.adevarul.ro despre amantele regilor României.

Miercuri au fost prezentate bordelurile din Bucureştiul interbelic.

Joi aţi putut afla povestea Miţei Biciclista, cea mai celebră damă de consumaţie a Bucureştiului.

Vineri aţi putut citi despre viaţa sentimentală tumultoasă a crailor de altădată.

Sâmbătă, reporterii „Adevărul de Seară” v-au prezentat povestea de dragoste dintre compozitorul George Enescu şi soţia sa, Maria, care şi-a turnat acid pe faţă de dorul lui şi al lui Nae Ionescu.

Duminică, cititorii care au intrat pe bucuresti.adevarul.ro au putut afla câteva dintre cele mai spectaculoase cazuri de sinucideri din dragoste, din rândul scriitorilor români.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite