Fosta soţie a lui Păunescu: „Mi s-a spovedit cu orgoliu de tată că o nebună îndrăgostită de el i-ar fi născut gemene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima soţie a lui Adrian Păunescu, Constanţa Buzea,  face dezvăluiri despre relaţiile regratatului poet într-un jurnal publicat anul trecut, în care spune că acesta ar fi făcut două fete gemene cu o presupusă amantă.

Constanţa Buzea relatează în cartea sa, „Creştetul Gheţarului” că Păunescu ar fi avut două fete cu presupusa amantă.

Una dintre întâmplări, datată 5 august 1969, e halucinantă:

„Câteva luni după naşterea Ioanei, stând noi de vorbă, încercam să-l asigur că următorul nostru prunc o să fie băiatul pe care şi-l doreşte. Dar îi scapă o remarcă aiuritoare, că lui i se vor naşte numai fete. Cum aşa?! Fără să-i pese de efect, mi se spovedeşte cu orgoliu că este tată şi la altă casă. Că o nebună îndrăgostită de el i-ar fi născut gemene”. Lui Buzea nu-i vine să creadă şi cere detalii. “- Eşti convins că sunt ale tale? - îi spun. - Vrei să le vezi? - îmi răspunde”, scria Cosntanţa Buzea pe 5 august 1969, potrivit unui cotidian central, citat de realitatea.net.

Constanţa Buzea şi Carmen Păunescu, cele două mari iubiri ale lui Păunescu

image

Femeia mărturiseşte însă că nu a putut trece peste acest şoc şi nu a iertat niciodată infidelitatea poetului. „Rănită, minţită, nu mă văd iertând. (...) Pe ea n-o condamn. Himerele ei, iluziile ei sunt ca şi fireşti, ca şi ale mele oarecând. Dar pe el nu-l absolv de vinovăţie”, mai spicuim din însemnările poetei.

Poeta Constanţa Buzea a fost soţia lui Păunescu timp de 16 ani, între 1961 şi 1977, perioadă în care i-a dăruit doi copii: Ioana (născută în 1967) şi Andrei (în 1969).

Citeşte şi:

Comuniştii au vrut să-l lase să moară pe Adrian Păunescu, în 1988, când a suferit o criză cardiacă la Buzău (VIDEO)

AUDIO Ultima emisiune în direct a lui Adrian Păunescu a fost difuzată de Radio Reşiţa

Scriitorul Mircea Pora: "Odele şi preaslăvirile lui Păunescu au fost fără limite pentru Nicolae Ceauşescu"

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite