Conducerea Liceului „Jean Monnet“ a fost demisă după scandalul SEXGATE dintre o elevă şi un profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsura a fost luată de ministrul Educaţiei ca urmare a gravelor nereguli constatate de Corpul de control al Ministerului Educaţiei. Funeriu a declarat, totodată, că activitatea liceului va fi monitorizată timp de un an de zile. 

Primul scandal: sex între o elevă şi profesorul de sport

Decizia ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, vine în urma scandalurilor de proporţii care au zguduit în ultima lună unul dintre cele mai celebre licee din Capitală, „Jean Monnet“. Luna trecută, Oana R. (17 ani), elevă a liceului, şi-a acuzat profesorul de sport, pe Dan Octavian Vişan (27 de ani), că ar fi violat-o într-o excursie la Predeal. Fata a făcut plângere la Poliţie, iar dascălul a fost, iniţial, reţinut pentru 24 de ore.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

image

Procurorii au făcut recurs şi, după aproape două săptămâni, profesorul a primit mandat de arestare preventivă din partea judecătorilor, pentru 29 de zile, fiind acuzat de sex cu minori. Citeşte mai multe despre excursia de pomină de la Predeal, cu elevii de la „Jean Monnet“, AICI

"Controlul efectuat a arătat că relaţia nefirească între profesor şi elevă, indiferent de cât de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost şi rezultatul unor disfuncţionalităţi grave în conducerea liceului şi gestionarea relaţiei părinte - şcoală. Evident, instanţa este cea care va decide asupra naturii acestei relaţii. Se vede clar că, atunci când conducerea şcolii nu îşi face datoria, efectele sunt grave", a spus, duminică, ministrul Daniel Funeriu.

Ministrul Educaţiei a precizat astăzi că, printre alte măsuri, a decis demiterea, conform procedurilor legale, a întregii conduceri şi monitorizarea de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a activităţii în liceu pe o perioadă de un an. "Faptul că în acest liceu sunt şi elevi cu o stare materială bună nu trebuie să dea liceului un statut aparte. Legea este identică pentru toţi şi angajamentul Ministerului pentru disciplină, ordine şi rigoare este cât se poate de puternic", a mai spus ministrul Funeriu.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!


Al doilea scandal: desfrâu cu poze sexy, pe Facebook, ale elevelor de la „Jean Monnet“

Imediat după izbucnirea scandalului sexual dintre elevă şi profesor, bucuresti.adevarul.ro a prezentat fotografii incendiare postate pe paginile personale de pe reţeaua de socializare Facebook ale mai multor eleve de la liceul de fiţe din Bucureşti. Adolescentele şi-au pus pe Facebook fotografii scandaloase, în care apar foarte sumar îmbrăcate şi în ipostaze dintre cele mai provocatoare. Citeşte AICI tot scandalul fotografiilor sexy. 



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Al treilea scandal: elevele de la „Jean Monnet“ au băut pe rupte într-un club şi s-au pus pe furat

Vineri dimineaţă, în jurul orei 3.30, alte două eleve de la „Jean Monnet“, prietene şi colege de clasă cu Oana R., au ajuns la Poliţie după ce au furat dintr-un club de fiţe din Bucureşti două telefoane mobile şi un aparat foto. Fetele, ambele minore, au băut până dimineaţă cu mai mulţi prieteni şi, înainte să plece acasă, le-au furat acestora telefoanele şi aparatuld e fotografiat.

Adolescentele au fost prinse de bodyguarzii clubului, după ce au fost percheziţionate, şi au fost duse la Poliţie. Oamenii legii au declarat că ele riscă dosare penale pentru furt. Citeşte AICI totul despre scandalul cu hoaţele de la „Jean Monnet“.


Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)


Citeşte şi:

Fetele rele de la "Jean Monnet": două eleve s-au ales cu dosare penale pentru furt, o alta s-a iubit cu un profesor iar o liceană a pozat dezbrăcată în Playboy

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite