Fetele rele de la "Jean Monnet": două eleve s-au ales cu dosare penale pentru furt, o alta s-a iubit cu un profesor iar o liceană a pozat dezbrăcată în Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere care studiază la Liceul "Jean Monnet", şi care au fost reclamate la Poliţie că au furat pe 1 Decembrie un telefon şi o cameră de fotografiat de la nişte studente, le-au fost întocmite dosare penale.

"Fetele sunt cercetate pentru furt iar dosarele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", ne-a declarat azi ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei. 

Cele două tinere, colege ale Oanei, presupusa elevă violată de profesorul de sport, au fost reclamate în dimineaţa zilei de 1 Decembrie, prin serviciul 112, că ar fi sustras dintr-un club de fiţe din Capitală un telefon mobil şi un aparat de fotografiat.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

image

Joi, în jurul orei 3.30, una dintre victime s-a decis să părăsească clubul, însă când şi-a luat jacheta, a observat că-i lipsesc telefonul mobil şi un aparat foto, care era al prietenei sale.

Tânăra le-a bănuit pe celelalte două fete şi a apelat la bodyguardul localului. Când a observat că angajatul clubului se îndreaptă spre ele, una dintre acuzate a luat-o la fugă. Cealaltă a fost însă imobilizată, iar în posesia ei s-au găsit obiectele care lipseau.

În scurt timp, au ajuns la faţa locului şi oamenii legii care i-au însoţit pe cele trei fete şi pe bodyguard la Secţia 6 de Poliţie. Pentru că este minoră, au fost chemaţi la secţie şi părinţii acuzatei. Cealaltă fată va fi indentificată şi, la rândul ei, va fi chemată pentru declaraţii.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
image

Click pe imagini pentru fotogalerie


Citeşte şi:

Fetele rele de la "Jean Monnet": două eleve s-au ales cu dosare penale pentru furt, o alta s-a iubit cu un profesor iar o liceană a pozat dezbrăcată în Playboy

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite