SONDAJ: Care este cea mai crudă crimă care a avut loc în Capitală?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ a demarat o campanie în care a prezentat cele mai oribile zece cazuri de omor din ultimul deceniu. Votaţi în partea dreaptă a ecranului cea mai cruntă crimă prezentată în acest miniserial. Aflaţi rezultatele sondajului mâine, în paginile ziarului.

Cu ocazia împlinirii a zece ani de existenţă a Serviciului Omoruri de la Poliţia Capitalei, „Adevărul de Seară“ a prezentat cele mai sângeroase cazuri de crimă rezolvate de criminalişti, care s-au petrecut în Bucureşti, de la existenţa structurii.

Materialele de presă au apărut în paginile cotidianului, în ultimele cinci zile.

Astăzi facem o trecere în revistă a acestor assasinate oribile care pur şi simplu au băgat spaima în bucureşteni. Votaţi pe www.adevarul.ro cel mai şocant caz de omor.Citiţi, mâine, rezultatele voturilor dumneavostră

Execuţie în stil mafiot: om de afaceri împuşcat în plină stradă
30 august 2000 – Un impresar care se ocupa cu plasarea de fete în străinătate a fost împuşcat cu şapte gloanţe chiar în faţa blocului în care locuia, de pe Şoseaua Pantelimon nr.221. Autorii, doi italieni: Sabatelli Carmelo si Torcasso Pasquale.

Konstantinos Passaris: criminalul grec care a şocat România după ce a omorât doi angajaţi de la o casă de schimb valutar
24 noiembrie 2001 – Konstantinos Passaris, un criminal în serie, de origine greacă, a omorât doi angajaţi ai unei case de schimb de pe Bulevardul Magheru, de unde a furat 50.000 de lei.

Doi bărbaţi au omorât-o în bătaie pe cea cu care au petrecut în Parcul Giuleşti
2 aprilie 2002 – Doi bărbaţi care se întorceau de la un chef s-au împrietenit cu o femeie pe drum spre casă. Ajunşi în parcul Giuleşti, ei au început să bea. Bărbaţii au vrut să întreţină relaţii sexuale cu femeia, dar aceasta i-a refuzat. Au bătut-o cu pumnii şi picioarele până au desfigurat-o.

Un student la medicină a înjunghiat o prostituată cu peste 20 de lovituri de cuţit pentru că a glumit pe seama lui
28 iunie 2002 – Camelia Alexe, o prostituată din Drumul Taberei, a fost omorâtă de un client psihopat în apartamentul în care stătea împreună cu fratele şi prietenul ei. Adrian Bertea, ucigaşul, i-a aplicat peste douăzeci de lovituri de cuţit.

Angajatul unui restaurant chinezesc l-a ucis pe paznicul localului cu o toporişcă pentru bani
23 noiembrie 2004 - Cristian Orlando Ioniţă care făcea curăţenie la un restaurant chinezesc l-a omorât pe Aurel Vlioncu, paznic la local cu mai multe lovituri de toporişcă. Bărbatul avea datorii. El a furat banii de pe încasările din ziua precedentă.

Jean Pierre Francois Sgueglia, eliveţianul care şi-a ucis fosta iubită, pe soţul şi pe mama acesteia, din gelozie
4 decembrie 2005 -  Jean Pierre Francois Sgueglia, originar din Elveţia, a ucis-o pe fosta lui amantă, Alina Pantazi, cu nouă gloanţe, pe mama şi pe soţul acesteia. Bărbatul, care a venit special în Bucureşti pentru a-şi recupera iubita de care se despărţise cu ceva timp în urmă s-a enervat când a aflat că aceasta nu îl vrea înapoi.

Un bucureştean şi-a omorât prietenul cu ciocanul şi l-a lăsat gol la Lacul Morii
28 noiembrie 2006 - Marian Negoiţă îi datora bani prietenului său, Mihai Florin Răducanu. Într-o zi s-au certat iar cel de-al doilea l-a omorât şi l-a abandonat în apropiere de Lacul Morii. Bărbatul l-a dezbrăcat, ca să fie sigur că nu îl recunoaşte nimeni.
 
Un turc şi-a ucis soţia şi copilul din gelozie: credea că îl înşela nevasta, lucru care s-a dovedit a fi fals
21 iunie 2007 – Turcul Mehmet Selec, în vârstă de 44 de ani, care locuia împreună cu soţia şi copilul său într-o casă de pe strada Reşiţa. Bărbatul avea impresia că soţia sa îl înşală. A omorât-o cu mai multe lovituri de cuţit, iar pe copil l-a strangulat pentru că nu vroia „să trăiască în această lume rea“, după cum le-a mărturisit anchetatorilor.

Un bărbat şi-a omorât iubita cu un cearşaf pentru că l-a strigat cu numele celuilalt iubit al ei
20 iulie 2007 – Aurel Preda care locuia împreună cu iubita sa, Alina Bărac, cu care avea o relaţie de trei ani, s-a enervat pe aceasta după ce l-a strigat cu numele amantului: Ionuţ. Bărbatul a legat-o cu cearşaful de mâini, de picioare şi de gât şi a privit-o cum se asfixiază la fiecare mişcare. După omor, bărbatul s-a dus să se plimbe prin oraş.

Doi adolescenţi şi-au omorât prietenul după ce l-au torturat din cauză că ieşea câştigător la jocuri pe computer
1 octombrie 2007 – Marian Popescu şi Robert Tecuceanu, prieteni „buni“ cu Alin Andrusceac, au mers la acesta din urmă acasă să se joace pe calculator. Pentru că gazda câştiga în permanenţă, ceilalţi doi s-au supărat. L-au lovit cu o vază de lemn şi au început să-l tortureze: l-au legat cu prosoape, au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele şi l-au strangulat cu un cablu de alimentare. Băiatul a murit în chinuri groaznice.

Aflaţi mâine din „Adevărul de Seară“ rezultatul sondajului de opinie!!!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite