Autopsia parţială: Mădălina Manole a înghiţit pesticid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au început în această dimineaţa autopsia artistei iar concluziile vor fi făcute publice în cursul zilei de azi. Chiar dacă procurorii sunt siguri că a fost vorba de sinucidere, specialiştii vor stabili dacă cauza morţii a fost într-adevăr pesticidul găsit lângă trupul neînsufleţit al cântăreţei.

Update, ora 11.13

La ora transmiterii acestei ştiri, autopsia nu era realizată, însă atât conţinutul stomacal, cât şi alte detalii confirmă faptul că artista a decedat în urma ingerării pesticidului, au declarat surse judiciare, anunţă Mediafax.

După ora 14.00, trupul neînsufleţit al cântăreţei va fi ridicat de la INML.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert motivul şi mecanismul morţii. În opinia procurorului, artista a murit otrăvită, însă necropsia, care va fi efectuată joi, va clarifica acest aspect.

Mădălina Manole a fost găsită căzută într-un holişor lângă baie, iar în cădere şi-a spart capul. Lângă ea a fost găsită sticla cu pesticid, Furadan. Era îmbrăcată într-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani. În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Anchetatorii au găsit ieri, lângă corpul artistei, o sticlă cu pesticid, din care se bănuieşte că aceasta ar fi băut o cantitată apreciabilă de lichid. I s-a făcut rău la scurt timp şi a căzut. Aşa explică anchetatorii traumatismul cranian.

Pesticidul din care a băut se numeşte Furadan, iar specialiştii spun că un singur mililitru din această substanţă poate fi fatal dacă este ingerat. Mădălina Manole a murit după ce ar fi înghiţit 100-200 de grame din substanţa chimică. Furadanul intră imediat în sânge, iar efectele sunt imediate: determină sufocarea şi încetineşte sever bătăile inimii.
Patriarhul României decide cum va fi înmormântată Mădălina Manole
Pesticidul care se presupune că a fost înghiţit de Mădălina Manole este atât de toxic încât comercializarea sa este interzisă.

Citeşte şi:

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

Expert în pesticide: "Furadanul este interzis în România din 2008. Nu-mi explic de unde l-au procurat"

Exclusiv SMS-ul scris de Madalina Manole înainte de a muri: "Îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic"

Laurenţiu Cazan: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Exclusiv: Biograful Mădălinei Manole face destăinuiri

Psiholog criminalist, despre cazul Mădălina Manole: „Ceva nu se leagă"

Misterele sinuciderii Mădălinei Manole: De ce, fată dragă?

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

FOTO Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

Mădălina Manole vizita adesea Parcul de Vacanţă Hermes

Regretata cântăreaţă Mădălina Manole Va fi oamgiată în cadrul Festivalului de la Amara

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite