"Regele leu" se distribuie marţi cu Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrele poveşti inspirate din filmele de animaţie Disney apar, în fiecare marţi, într-o colecţie ilustrată, cu ziarul „Adevărul”. Primul titlu al seriei „Disney Clasic”, „Regele leu“, va fi distribuit marţi, 5 octombrie, la preţul de 12,99 lei.

Volumul conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

Citeşte şi:

“Regele leu” este vedeta chioşcurilor de ziare şi a Librăriilor Adevărul din Timişoara

Severinenii s-au grăbit să cumpere primul volum din colecţia „Disney Clasic”

Craiova: Regele leu“ a cucerit Oltenia

Botoşani: Regele Leu s-a dat ca pâinea caldă

Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul” până la 21 decembrie. În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo”, „Pisicile aristocrate”, „Povestea jucăriilor”, „Ratatouille”, „Incredibilii”, „Dumbo”, „Compania Monştrilor”, „Maşini”, „Tinkerbell – Clopoţica”, „Wall-E” şi „Pinocchio”.

O poveste despre putere

„Regele leu" spune o poveste educativă şi emoţionantă despre putere şi implicaţiile ei. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

Scar, unchiul său, pune la cale un complot împreună cu hienele şi îl omoară pe regele de drept, tatăl lui Simba, pentru a putea deveni el însuşi rege. Simba crede că toate s-au întâmplat din vina lui şi îşi impune o perioadă de autoexil. După ani, însă, puiul de leu este convins că trebuie să se întoarcă în fostul regat pentru a-l detrona pe cel care i-a omorât tatăl şi a îndrepta totul.

Elton John pe coloana sonoră

În 1994, povestea lui Simba se lansa pe marile ecrane, urmând ca mai târziu să se înscrie între capodoperele clasice ale filmului de animaţie. Regizat de Roger Allers şi Rob Minkoff, „Regele leu" a împrumutat vocile unor actori precum Matthew Broderick şi Whoopi Goldberg. Pe coloana sonoră, filmul animat a avut piese compuse şi interpretate de Elton John.

„Rahan” continuă

Revista de benzi desenate „Rahan” va putea fi achiziţionată în continuare de la chioşcuri, ca produs de sine stătător, la preţul de 7,95 lei.

Puteţi câştiga o aventură incredibilă în Africa trimiţând taloanele de concurs din revistă, într-un plic, la OP 33, CP 80, Bucureşti, cu menţiunea: „Pentru concursul «Rahan te trimite în safari!»”.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Află AICI unde poţi să cumperi noua colecţie în Braşov

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite