“Regele leu” este vedeta chioşcurilor de ziare şi a Librăriilor Adevărul din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timşorenii au cumpărat "Regele leu" încă de la primele ore ale dimineţii
Timşorenii au cumpărat "Regele leu" încă de la primele ore ale dimineţii

O nouă poveste dedicată celor mici, din colecţia „Disney Clasic", a apărut astăzi la Librăriile Adevărul şi chioşcurile din oraş.  În fiecare marţi, copiii se vor bucura de câte o poveste inspirată din filmele Disney. „Regele leu" este primul titlu al seriei „Disney Clasic" şi este disptribuit împreună cu ziarul "Adevărul" la doar 12,99 de lei.

Micuţii se pot bucura, începând de astăzi, de povestea lui Simba ilustrată color în 64 de pagini. Puiul de leu născut în Africa, poneşte în aventura vieţii lui. Trebuie, încă de mic, să demonstreze că are o inimă de rege al junglei.

Timişorenii s-au trezit dis de dimineaţă pentru a fi siguri că nu ratează primul volum din noua colecţie "Disney Clasic". Marinela Băluţ a cumpărat de la chioşc "Regele leu" pentru fiica sa Mădălina. „Am cumpărat şi restul volumelor care au apărut în colecţie şi fiicei mele i-au plăcut foarte mult toate. Am vrut să-i fac o bucurie", a spus Marinela Băluţ, de 40 de ani.

Timşorenii au cumpărat "Regele leu" încă de la primele ore ale dimineţii

Maria Liuba, de 62 de ani a venit la Librăria Adevărul de pe strada Mercy numărul 3 ca să cumpere cartea din din colecţia „Disney Calsic" pentru nepoţeii săi din Suedia. „Îmi doresc să cumpăr toată colecţia. O să le duc cărţile personal în Suedia . Nepoţii mei se bucură extraordinar de tare de ele. Cunosc şi filmul şi stau atenţi mereu de fiecare dată când aud povestea", a spus Maria Liuba. 

"Regele leu" din colecţia Disney poate fi cumpărat marţi de la chioşcuri

Până în 21 decembrie, timişorenii pot cumpăra, în fiecare marţi, cele 12 titluri apărute în noua colecţie împreună cu ziarul "Adevărul": „În căutarea lui Nemo", „Pisicile aristocrate", „Povestea jucăriilor", „Ratatouille", „Incredibilii", „Dumbo", „Compania Monştrilor", „Maşini", „Tinkerbell - Clopoţica", „Wall-E" şi „Pinocchio".

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UNDE POŢI GĂSI CĂRŢILE ADEVĂRUL

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite