„Regele leu“, simpaticul personaj Disney a ajuns în casele braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Regele leu“, personajul Disney preferat a ajuns în casele braşovenilor
„Regele leu“, personajul Disney preferat a ajuns în casele braşovenilor

Braşovenii s-au trezit dis-de-dimineaţă pentru a cumpăra copiilor, fraţilor sau nepoţilor un cadou minunat. Regele leu, celebra poveste inspirată din filmele de animaţie Disney s-a distribuit, astăzi, cu ziarul „Adevărul", la preţul de 12,99 lei.

Volumul conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original a ajuns în bibliotecile braşovenilor.

„Am cumpărat această carte pentru fiul meu. Prefer să-i citesc o poveste decât să se uite la desenele animate care se dau astăzi la televizor"
, a declarat Amalia Mateiu (32 ani).

Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa şi care urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu de rege al junglei îi va încânta pe cei mici.

„Sora mea o să se bucure foarte mult de cartea asta de poveşti. Şi mie mi-a plăcut tare mult filmul, iar acum şi surioara mea va putea să cunoască povestea", a spus Anca Iancu (19 ani).

Dacă nu aţi apucat să cumpăraţi volumul de poveşti de la chioşcul de ziare, începând de astăzi îl puteţi găsi la Librăria Adevărul, de pe Strada Michael Weiss nr. 9.

De acum înainte, în fiecare marţi veţi putea cumpăra câte o carte din colecţia „Disney Clasic". Titlurile următoare vor fi:  „În căutarea lui Nemo", „Pisicile aristocrate", „Povestea jucăriilor", „Ratatouille", „Incredibilii", „Dumbo", „Compania Monştrilor", „Maşini", „Tinkerbell - Clopoţica", „Wall-E" şi „Pinocchio".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite