Craiova: „Regele leu“ a cucerit Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Diaconu este fascinată de personajele Walt Disney
Bianca Diaconu este fascinată de personajele Walt Disney

Primul volum din noua colecţia Adevărul s-a vândut ca pâinea caldă la toate chioşcurile de ziare din Oltenia. Craiovenii au înfruntat frigul şi au venit la librăria Adevărul pentru a cumpăra cartea pentru copii.

Bianca Diaconu (3 ani), împreună cu mama sa au venit la librăria Adevărul de pe strada Împăratul Traian, nr. 9 din Craiova la ora deschiderii pentru a cumpăra ziarul Adevărul distribuit astăzi cu volumul „Regele Leu“ la preţul de 12,99 de lei.

Micuţa spune că urmăreşte cu mare plăcere desenele animate Walt Disney. „Îmi place Regele Leu, îmi place Nemo şi îmi place Pinocchio“, a mărturisit  Bianca.

Târgujenii  de vârsta a treia au cumpărat dis-de-dimineaţă primul volum din colecţia Disney pentru nepoţi. Dumitru Călugăru (60 de ani) spune că s-a gândit la nepoţeii săi de peste hotare. „Am doi nepoţei mici  care merg la şcoală în Italia. O să le cumpăr mai multe cărţi din această colecţie pentru că vreau să nu uite limba română“, a mărturisit Dumitru Călugăru.

„Am cumpărat pentru nepoţi“

 La fel a procedat şi Alina Holban (56 de ani) din Drobeta Turnu-Severin. Femeia a venit la prima oră a dimineţii la chioşcul de ziare pentru a se aigura că va intra în posesia cărţii „Regele Leu”. „Am cumpărat cartea pentru nepoţelul  meu Matei, care are patru anişori. Îi plac mult poveştile, şi cu siguranţă va fi un cadou plăcut“, spune femeia.

Celebrele poveşti inspirate din filmele de animaţie Disney apar, în fiecare marţi, într-o colecţie ilustrată ce cuprinde 12 titluri, cu ziarul „Adevărul”. Volumele conţin câte 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare.

Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul” până la 21 decembrie. În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo”, „Pisicile aristocrate”, „Povestea jucăriilor”, „Ratatouille”, „Incredibilii”, „Dumbo”, „Compania Monştrilor”, „Maşini”, „Tinkerbell – Clopoţica”, „Wall-E” şi „Pinocchio”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite