EXCLUSIV Dezvăluiri şocante: Rugbistul Alex Grădinaru a fost „abandonat“ în spital, înainte de a muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Soporan, primul antrenor al lui Alex Grădinaru, care l-a pregătit pe fostul rugbist de la vârsta de 9 ani, la echipa Metrorex Braşov, a dezvăluit lucruri şocante petrecute în spitalul timişorean, unde a fost internat iniţial tânărul de 19 ani.

Tatăl rugbystului mort în spital spune că fiul lui a fost abandonat de federație și tratat prost în spital

Rugbystul Alexandru Grădinaru a murit la Spitalul Pelican din Oradea

Cadrele medicale din Timişoara l-au abandonat într-un salon pe tânărul care se lupta pentru viaţă, acuză fostul său antrenor.

VEZI AICI ULTIMA LUI DORINŢĂ, pe care familia i-o va respecta întocmai.

Din păcate, din cauza sistemului medical din România s-a ajuns în această situaţie. Băiatul acesta scăpa cu viaţă dacă nu era tratat în ţara noastră. Tatăl lui Alex a făcut sacrificii imense şi a vândut multe lucruri de valoare, dar banii nu au fost suficienţi. Alex stătea cu zilele într-o rezervă a spitalului, fără ca vreun cadru medical să se intereseze de soarta lui", a punctat Vasile Soporan, antrenorul care l-a descoperit pe sportiv şi îi era ca un tată.

„Nu vrei să îţi donezi organele?"

Apogeul indiferenţei medicilor din Timişoara a fost atins în urmă cu trei săptămâni, atunci când cuvintele unei asistente de la spitalul bănăţean l-au demoralizat complet pe Alex. „Într-una din zile, o asistentă a venit la Alex şi i-a transmis: «Dacă tot nu o să supravieţuieşti, nu te-ai gândit că ar fi mai bine să-ţi donezi organele după moarte?!»". La auzul acestor vorbe, familia a decis imediat să-l mute pe Alex la spitalul din Oradea, dar deja era mult prea târziu. Băiatul a făcut complicaţii serioase la plămâni şi nu s-a mai putut face nimic pentru el.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE TRAGEDIA FAMILIEI GRĂDINARU

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite