Alexandru Grădinaru a pierdut lupta pentru viaţă, după patru luni de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rugbystul braşovean suferise un accident grav în timpul unui meci din 31 martie şi s-a stins din viaţă în această dimineaţă, la Spitalul Pelican din Oradea.

Potrivit medicului Ovidiu Cacuci, reprezentantul Spitalului Pelican, Alexandru a suferit un traumatism grav la coloană şi respira doar cu ajutorul aparatelor. „S-a făcut tot ce se putea face, dar rezervele biologice sunt limitate", a spus medicul.

VEZI AICI ULTIMA LUI DORINŢĂ

Antrenorul şi colegii de echipă sunt dărâmaţi de vestea morţii lui Alexandru. Mai ales că ieri au fost toţi la el în vizită, la spital. „Pur şi simplu suntem toţi în stare de şoc. Nici nu ştim ce să spunem sau ce să facem. Era un copil de mare perspectivă. Văd că numai copiilor cuminţi li se întâmplă astfel de lucruri", a declarat Ovidiu Şerban, antrenorul CS UAV Arad.

EXCLUSIV Dezvăluiri şocante: Rugbistul Alex Grădinaru a fost „abandonat“ în spital, înainte de a muri

Alexandru Grădinaru şi-a început viaţa sportivă la Braşov la echipa Metrorex.

A fost remarcat încă de la vârsta de 9 ani de antrenorul Vasile Soporan. După zece ani de sport la Braşov, în 2009 s-a transferat la CS Arad.

Tânărul a suferit un accident grav, în timpul unui meci de rugby, la 31 martie 2010. Un rugbist de la Baia Mare s-a prăbuşit peste sportivul braşovean, care a suferit o deplasare la trei vertebre de la coloană.

Un rugbist de la Baia Mare s-a prăbuşit peste sportivul braşovean, care a suferit o deplasare la trei vertebre de la coloană. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de la Timişoara, unde a fost operat timp de şase ore. În urma accidentul sportivul a rămas complet paralizat, dar avea speranţe că un tratament cu celule stem în China îl va vindeca. Din păcate organismul său nu a mai rezistat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite