EXCLUSIV Federaţia Română de Rugby, impasibilă la suferinţa lui Alex Grădinaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rugbistul braşovean de numai 19 ani, Alexandru Grădinaru, a încetat din viaţă în această dimineaţă, la Spitalul Pelican din Oradea, după o suferinţă de aproape patru luni.

În fatidica zi de 31 martie 2010, Alex Grădinaru, legitimat la echipa CSU Aurel Vlaicu Arad, a suferit o gravă accidentare în timpul unui meci de campionat susţinut de propria formaţie împotriva echipei din Baia Mare.

CITEŞTE ŞI:

Tatăl rugbystului mort în spital spune că fiul lui a fost abandonat de federație și tratat prost în spital


Rugbystul Alexandru Grădinaru a murit la Spitalul Pelican din Oradea

FRR sprijină colectarea de fonduri pentru sprijinirea lui Grădinaru

EXCLUSIV Dezvăluiri şocante: Rugbistul Alex Grădinaru a fost „abandonat“ în spital, înainte de a muri

EXCLUSIV Ultima dorinţă a rugbistului mort, după ce a fost abandonat în spital

Alexandru Grădinaru a suferit o leziune medulară la nivelul vertebrelor C4-C5, iar în ultimele patru luni a fost a fost internat în mai multe clinici din ţară. Sportivi de la mai multe cluburi şi oameni simpli au donat bani în speranţa că se va putea strânge suma necesară unei intervenţii chirurgicale costisitoare în străinătate.

Surprinzător sau nu, niciun oficial al Federaţiei Române de Rugby nu a sprijinit financiar familia lui Alex Grădinaru, aflată în suferinţă. "Tatăul lui Alex chiar a vorbit în urmă cu două luni cu cei de la Federaţia Română de Rugby, pe care i-a rugat să-l ajute, într-un fel sau altul, să-şi opereze băiatul în străinătate.

Însă, el s-a izbit de refuzul celor de acolo, care au declarat că nu ţine de competenţa lor să-l ajute cu bani pe Alex. Şi indiferenţa acestor oameni fără suflet l-au ucis, încet dar sigur, pe Alex", a declarat primul antrenor al lui Alex Grădinaru, Vasile Soporan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite