VIDEO-FOTO Şerban Huidu, implicat într-un accident cu patru victime pe DN1. Vedeta conducea un SUV în care se aflau soţia şi cei doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier. În maşina pe care o conducea se aflau şi soţia şi cei doi copii. SUV-ul vedetei s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus la Timişul de Sus.

UPDATE 17.00 Medicii au anunţat că Şerban Huidu îşi va petrece noaptea în spitalul din Braşov, deşi iniţial spuseseră că nu există niciun motiv pentru ca Huidu să fie internat. Se pare că Huidu a decis să rămână internat cu soţia sa, care a fost transportată în urmă cu puţin timp la secţia Ortopedie.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

UPDATE 16:55 Huidu, după ce a rămas fără permis în 2009: "Metehnele poliţistului-miliţian nu au dispărut din păcate"

UPDATE 16:35 Medicul de familie al lui Huidu trebuia să sesizeze poliţia dacă era inapt să şofeze

Potrivit Codului Rutier, medicul de familie ar fi trebuit să sesizeze poliţia rutieră dacă Şerban Huidu ar fi suferit de una din bolile pentru care se impune interdicţia de a conduce autovehicule. Vezi aici detalii!

UPDATE 16.10 Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov: „Vina e exclusiv a şoferului de 35 de ani (n.r. Şerban Huidu) care conducea autoturismul de teren“

UPDATE 16.02 Şerban Huidu va fi dus la audieri la sediul Poliţiei Braşov. Şeful Poliţiei Rutiere Braşov ne-a declarat că momentan nu s-a început urmărirea penală împotriva lui Huidu, deoarece se mai fac încă cercetări. Viteza cu care circula maşinia condusă de Huidu va fi stabilită în urma unei expertize.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Lui Huidu i s-au luat probe de sânge. Aflaţi aici rezultatul testelor

UPDATE 15:40 Cei doi copii ai lui Huidu,transferaţi la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare

Cei doi copii ai lui Şerban Huidu, în vârstă de 2 şi 4 ani, sunt în afara oricărui pericol şi nu necesită internare, având leziuni superficiale.

Ca măsură de precauţie, însă, cei doi copii sunt tranferaţi la Spitalul Judeţean Braşov, unde le vor fi făcute investigaţii suplimentare, respectiv tomografii.

image
Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

UPDATE 15.22 Şerban Huidu a fost supus unui examen tomograf care a arătat că nu are leziuni craniene, scrie click.ro.

Cadrele medicale spun că a fost perfect coerent şi că nu lua niciun fel de medicamente care l-ar fi împiedicat să conducă. Cel mai probabil Huidu va fi externat astăzi.

Şi copiii vedetei sunt în afara oricărui pericol. Soţia lui Huidu are o contuzie abdominală şi un traumatism la gleznă.

În stare mai gravă este victima din Logan care a supravieţuit. Are sânge în cavitatea toracică şi este într-o comă indusă. Medicii o vor opera în cursul zilei de astăzi.

UPDATE 15.20 Bona copiilor lui Huidu se afla şi ea în maşină.

UPDATE 15.00 Ce au în comun Şerban Huidu şi Carmen Păunescu: au curmat vieţi nevinovate

UPDATE 14.55 Testele făcute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov arată că Şerban Huidu nu a consumat alcool.

UPDATE 14.06 Acum aproape trei ani, în ianuarie 2009, Şerban Huidu a rămas fără permis în locul în care s-a produs accidentul de azi. Era într-o zi de sâmbătă. Atunci Huidu a făcut tot o depăşire neregulamentară pe linie continuă. A refuzat să semneze procesul verbal, iar surse din poliţie spun că a făcut şi scandal, supărat fiind de faptul că a fost oprit. A primit atunci şi o amendă de 180 de lei.

UPDATE 13.23 Primele cercetări ale poliţiei arată că Şerban Huidu, care se afla la volanului unui SUV este vinovat de accident. „La ieșirea din Timișul de Sus, un bucureștean de 35 ani, care conducea un autoturism tip SUV, dinspre Predeal spre Brașov, a pătruns pe contrasens și SUV-ul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan care circula din sens opus, condus de un brașovean de 65 ani. Accidentul s-a soldat cu decesul brașoveanului de 65 ani, a unei pasagere de 54 ani și cu rănirea altui pasager aflat în Logan, care a fost transportat la spital .Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

UPDATE 13.14 Din primele informaţii ale anchetatorilor, la volanul SUV-ului care a provocat accidentul se afla Şerban Huidu. Vedeta nu a respectat un indicator care anunţa o curbă periculoasă şi reducerea vitezei. A izbit în plin un Logan în care se aflau patru persoane. Şoferul şi încă un pasager din Logan au murit pe loc. Alte patru persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Circulaţie îngreunată şi în Harghita

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate şi pe drumurile naţionale din Harghita, în zona trecătorilor, pe carosabil acoperit cu doi-trei centimetri de zăpadă, în urma ninsorilor care au început să cadă în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Astfel, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN 15, Topliţa-Borsec, în trecătoare, pe DN 12C, la Lacu Roşu, pe DN 12A, în zona Luncii de Sus şi a Luncii de Jos (trecătoarea Ghimeş), pe DN 13A, în Pasul Harghita, şi pe DN 13B, în Pasul Bucin.
Şeful Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Harghita, Cătălin Romanescu, a declarat cpentru Mediafax că s-a acţionat şi se intervine pe toate arterele principale cu utilaje de deszăpezire cu lamă.

Citeşte aici despre cumpăna lui Şerban Huidu de la sfârşitul anului 2010, când a fost aproape să sfârşească la un accident de schi, în Austria

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite