Ce au în comun Şerban Huidu şi Carmen Păunescu: au curmat vieţi nevinovate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Păunescu şi Şerban Huidu au curmat vieţi nevinovate
Carmen Păunescu şi Şerban Huidu au curmat vieţi nevinovate

Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi într-un accident provocat duminică de realizatorul TV Şerban Huidu, în localitatea braşoveană Timişul de Sus.

Potrivit poliţiei, accidentul a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Realizatorul TV se afla în maşină cu şoţia şi cu cei doi copii.

Citeşte şi:

Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!“


În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Cazul Carmen Păunescu

Accidentul provocat duminică de Şerban Huidu aminteşte de cel produs de soţia defunctului poet şi senator Adrian Păunescu.

În 31 iulie 2004, Carmen Păunescu se îndrepta spre Craiova la volanul unei maşini de teren în care se afla şi fiica ei minoră, Ana-Maria. Soţia poetului a intrat pe contrasens, din dorinţa de a  depăşi o coloană de maşini, iar jeepul ei a lovit frontal un autoturism Dacia Nova care circula regulamentar.

În accident au fost ucişi pe loc Marin Burlan (46 de ani) şi soţia sa, Ileana (43 de ani). Fata cea mare, Laura (18 ani), a decedat câteva ore mai târziu, la Spitalul Judeţean din Craiova. Fiica cea mică a familiei Bian, Silvia, care la acea vreme avea 16 ani, a fost singura supravieţuitoare.

În 2005, Carmen Păunescu a fost condamnată de Judecătoria Vâlcea, la doi ani de închisoare cu suspendare, însă nu a petrecut nicio zi în arestul poliţiei. Soţia senatorului Adrian Paunescu a înfiat-o pe Silvia Burlan în 2006.

Dosar „Adevărul"/Bestiile şoselelor, ocrotite de lege

În fiecare an, peste 2.700 de oameni îşi pierd viaţa în „războiul“ de pe şoselele României, iar alţi 10.000 sunt grav răniţi. Mii de familii sunt îndoliate din cauza unor şoferi care sfidează legea. Chiar dacă au omorât trei, patru sau mai multe persoane într-un accident, şoferii vinovaţi scapă, de cele mai multe ori, fără să facă măcar o zi de puşcărie.

Acest lucru se întâmplă pentru că magistraţii acordă, în general, pedepse cu suspendare în cazul uciderii din culpă, faptă la care se încadrează accidentele rutiere cu victime. Vezi aici mai multe detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite