Huidu, după ce a rămas fără permis în 2009: "Metehnele poliţistului-miliţian nu au dispărut din păcate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu
Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat duminică un accident în urma căruia doi oameni au murit, iar cinci au fost răniţi. În urmă cu doi ani, Şerban Huidu a rămas fără carnet la o distanţă de 1,35 kilometri mai sus de locul în care a  provocat astăzi accidentul.

„În data de 24.01.2009,ora 12.15, poliţiştii Servicului de Poliţie Rutieră Braşov l-au depistat în traficul rutier, pe D.N.1, la km. 147+800 m,pe H.Şerban, 32 ani, din Bucureşti, care, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circulând dinspre Predeal spre Braşov, a efectuat o depăşire neregulamentară a unei coloane de autovehicule aflate în mişcare, încălcând marcajul continuu de pe carosabil".

La câteva zile, Şerban Huidu şi-a recunoscut vina, dar a adăugat că sectorul de drum nu era periculos şi nici nu existau semne de avertizare pentru supravegherea radar.

"Nu contest că am greşit şi că trebuie să plătesc (oricum dacă eşti persoană cunoscută eşti vinovat prin definiţie), dar să stai cu radarul ascuns şi la pânda 'poate mai pică ceva' în 2009 e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele poliţistului-miliţian nu au dispărut din păcate! Infatuarea, grobianismul, tratarea şmecherească a şoferilor este aceeaşi ca acum 20 de ani pentru că, din păcate, mai trebuie să treacă o generaţie până să ne ajungă frumos amenda acasă şi dacă ai greşit să poţi plăti făra a suporta rânjetul de satisfacţie al 'plotonierului' Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mâzga aia de afară mi-a dat inclusiv amendă că aveam numerele murdare", scria el în 26 ianuarie 2009 pe blogul personal.

Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi într-un accident provocat duminică de realizatorul TV Şerban Huidu, în localitatea braşoveană Timişul de Sus.

Potrivit poliţiei, accidentul a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Realizatorul TV se afla în maşină cu şoţia şi cu cei doi copii. Vezi aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite