Frauda de la Credit Europe Bank: Otilia Negrilă a fost reţinută de procurorii DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Directorul Direcţiei de Credite al Băncii Credit Europe Bank, Otilia Negrilă, a fost reţinută de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în cazul fraudării clienţilor băncii cu peste 1,5 milioane de euro, informează surse judiciare.

Otilia Negrilă este una dintre cele cinci persoane aflate în vizorul anchetatorilor braşoveni. Aceştia au început astăzi audierea lor. Alături de directoarea de operaţiuni, mai sunt cercetaţi alţi trei operatori şi o casieră.

Se pare că întregul creieri al acestei afaceri, care a adus un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro este chiar Otilia Negrilă.

Astăzi, peste 200 de persoane au venit la sediul sucursalei bancii să isi verifice soldul conturilor. Reprezentnaţii băncii au recunoscut prejudicierea a 20 de clienţi, cea mai mare ţeapă fiind de 300.000 de euro.

Evenimentele de azi le CITIŢI AICI. Cum a izbucnit întreg scandalul şi cum au scos la iveală întreaga mânărie comisarii de la Protecţia Consumatorului, CLICK AICI.

Mai citiţi şi:

Clienţii Credit Europe vor da în judecată banca

Frauda Credit Europe Bank: cum s-a evaporat un milion de euro din conturile unei bănci

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite