Şoferul ucigaş, vinovat şi de moartea Andreei Şerban?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Chiţa ar putea fi tras la răspundere penală şi pentru moartea fetei, dacă se va stabili că decesul ei are legătură cu accidentul.

Moartea Andreei Şerban, cea de-a treia victimă a accidentului produs pe strada Carpaţilor, le-a dat peste cap dosarul procurorilor, care erau pe punctul de a-l finaliza.

DOLIU Andreea Şerban va fi condusă, astăzi, pe ultimul drum

image

Cu puţin timp înainte de decesul fetei, poliţiştii au trimis la Parchet referatul cu propunerea de trimitere în judecată a şoferului Cătălin Chiţa (21 de ani), sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Numai că decesul Andreei a schimbat cursul anchetei şi acum este nevoie de cercetări suplimentare, în urma cărora Chiţa ar putea fi acuzat şi de moartea tinerei.

Trei familii îndoliate

„Dosarul va fi retrimis la Poliţie pentru a se face verificări în cazul celei de-a treia victime. În măsura în care se va stabili că există o legătură de cauzalitate între deces şi accident, se poate schimba încadrarea juridică în ucidere din culpă. În caz contrar, va rămâne cea iniţială, de vătămare corporală din culpă", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecători, Carmina Reit.

TRAGEDIE: A decedat Andreea Şerban, tânăra care a scăpat din „maşina morţii"

Teribilismului lui Cătălin Chiţa, tânărul de 21 de ani, care a condus „maşina morţii" a distrus trei vieţi, lăsând trei familii sfâşiate de durere. Din data de 10 octombrie 2010, de când a avut loc accidentul, familiile tinerelor aflate în „maşina morţii" par să fie blestemate.

Şoferul, Cătălin Chiţa, avea alcool în sânge

Loredana Biciuşcă şi Ramona Pasăre au murit pe loc în urma impactului şi, la nici trei săptămâni de la această tragedie, tatăl Loredanei a murit de inimă rea. Andreea Şerban a stat 23 de zile în comă şi, de atunci, se lupta să supravieţuiască unei semipareze. Joia trecută, fata s-a înecat cu mâncare la Mangalia, unde se afla la tratament, şi nu a mai putut fi salvată.

CITEŞTE AICI DESPRE ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ ANDREEA

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite