Braşov: Şoferul ucigaş avea alcool în sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Chiţa a avut alcool în sânge în ziua accidentului.  Foto: Bogdan Crăciun
Cătălin Chiţa a avut alcool în sânge în ziua accidentului. Foto: Bogdan Crăciun

La dosarul în care Cătălin Chiţa este acuzat de ucidere din culpă a sosit şi buletinul de analiză al alcoolemiei. Acesta confirmă că şoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar în cantitate mică.

CITEŞTE ŞI:

Lipsa banilor întârzie dosarul şoferului ucigaş

Lui Cătălin Chiţa i s-au recoltat două probe de sânge în noaptea accidentului. Prima probă a evidenţiat o alcoolemie de 0,20 g/l alcool pur în sânge, iar la a doua probă, efectuată la un interval de o oră faţă de prima, alcoolemia i-a ieşit 0,00 g/l.

Prietenul Loredanei, fata ucisă în accidentul cumplit de la Braşov, i-a dedicat un clip postmortem (VIDEO)

„Se consideră infracţiune doar dacă valoarea alcoolemiei este peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, altfel este doar contravenţie", a spus subcomisarul Cătălin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.

Prietenii celor două tinere care şi-au pierdut viaţa în urma groaznicului accident de pe strada Carpaţilor au organizat, aseară, un marş in memoriam. Peste 200 de persoane şi 100 de maşini au participat la marşul organizat în memoria Loredanei şi Ramonei, cele două tinere care au decedat în groaznicul accident petrecut sâmbătă seara (9 octombrie), pe Strada Carpaţilor. Mai multe aici

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite