DOLIU Andreea Şerban va fi condusă, luni, pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înmormântarea va avea loc luni, de la ora 13.00, în cimitirul din Noua, exact acolo unde se odihneşte prietena ei, Ramona Pasăre. Andreea Şerban se va odihni de acum în lumea celor drepţi, alături de bunele ei prietene, Ramona Pasăre şi Loredana Biciuşcă.

CITEŞTE ŞI:

TRAGEDIE: A decedat Andreea Şerban, tânăra care a scăpat din „maşina morţii"

Răpuşi de durere, prietenii şi familia Andreei Şerban se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Cu sufletul trist, dar cu amintirea zâmbetului ei, cu toţii vor trebui să-şi ia rămas bun de la cea care păruse că învinsese moartea.

CITEŞTE AICI DESPRE ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ ANDREEA

Trei familii distruse în urma accidentului

Teribilismului lui Cătălin Chiţa, tânărul de 21 de ani, care a condus „maşina morţii" a distrus trei vieţi şi multe speranţe, lăsând trei familii sfâşiate de durere.

Şoferul, Cătălin Chiţa, avea alcool în sânge

image

Din data de 10 octombrie 2010, de când a avut loc accidentul de pe strada Carpaţilor, cele trei familii ale tinerelor aflate în „maşina morţii", par să fie blestemate. Loredana Biciuşcă şi Ramona Pasăre au murit pe loc în urma impactului, la nici trei săptămâni de la această tragedie, tatăl Loredanei a murit de inimă rea, iar Andreea Şerban, care a stat 23 de zile în comă şi de atunci se lupta să supravieţuiască unei semipareze pe partea stângă, s-a înecat cu mâncare, joi, la Mangalia, unde se afla la tratament.

Cumplit! Tatăl uneia dintre victimele şmecherului de pe Carpaţilor a murit de inimă rea

Prietenii Andreei sunt şi ei împietriţi de durere. În memoria Andreei, Danile Stinghe a postat pe un site de socializare melodia „Vei rămâne în gândul meu", interpretată de Sofia şi Gabi Pecheanu.

„Nu cred ... e absurd.... am vorbit cu ea, era bine..i-am promis că merg să o văd.... mi-e imposibil să cred... sunt în stare de şoc...sărăcuţa de ea....merita şi spera să îşi revină complet ... viaţa chiar e ciudată....nu înteleg de ce!!!!!", s-a exprimat Emilia Puia.

„Ghiocellllllllllllll ai zis că mergem la zooo când viiii acasă ...acuma cu cine mai merg la zoo :((", a scris prietenul ei, „Francezu Fnu".

„Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dormi în pace îngeraş", a scris Doina Rusu.

„De necrezut prin câte a trecut, dar pentru mine vei rămâne mereu aceeaşi. Dumnezeu să te aibe în pază :(", sunt gândurile Anei-Maria Manaila.

Anca Rosmina a scris: „Frumoasa mea'.,..Doamne câtă nedreptate şi crudă este viaţa!!! Unde ai plecat?? Ooofff!!!".

VEZI AICI UN CLIP REALIZAT ÎN MEMORIA LOREDANEI ŞI RAMONEI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite