EXCLUSIV: Un brăilean a dat în judecată Instituţia Preşedintelui. Vrea să fie Primul Român Liber de Comunism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brăileanul Fani Grigore este nemulţumit de felul în care funcţionează statul roman de peste 20 ani încoace, considerând că spiritul comunist s-a conservat şi "îşi arată colţii ori de câte ori este nevoie pentru a distruge echilibrul vieţii românilor adevăraţi şi a favoriza aventurierii şi profitorii nelegiuţi ce au aparţinut şi aparţin sistemului".

După ce şi-a pierdut locul de muncă în 1999, a refuzat să se mai angajeze considerând că Justiţia din România nu este în măsură să apere dreptul la muncă. El spune că de atunci a muncit pe cont propriu pe pământul pe care îl are la ţară.

Nu vrea să mai plătească taxe

Aberaţii legislative: Ca să iei ajutor pentru încălzire trebuie să ai şcoală, să faci zeci de drumuri şi să completezi un top de hârtie

Fani Grigore este de părere că statul nu are niciun drept să-i ia banii, de aceea solicitarea lui este să fie scutit total de la plata taxelor şi impozitelor. În acest sens a dat în judecată Instituţia Preşedinţiei.

"Pe 17 noiembrie am avut prima înfăţişare în procesul cu Instituţia Preşedinţiei, iar pe 19 ianuarie se judecă procesul pe fond", ne-a declarat el.

VEZI AICI DOVADA CĂ OMUL A DAT ÎN JUDECATĂ INSTITUŢIA PREŞEDINTELUI


Primul Cetăţean Liber de Comunism

Ţeapă: Podul peste Dunăre de la Brăila se "construieşte" o dată la patru ani!


"De 10 ani sunt fără drepturi, dar totuşi cu multe obligaţii faţă de statul roman, faţă de propria-mi ţară! Este posibil aşa ceva? Vreau să scap de acest stat păgubos! Voi lupta cu aceeaşi înverşunare şi încrâncenare cu care am văzut că luptaţi voi, justiţiabilii, să vă păstraţi şi chiar să vă obţineţi drepturi pe care nu le meritaţi!", scrie brăileanul în cererea sa către Preşedinte în scopul declarării sale drept Primul Cetăţean Român Liber de Comunism.

Exclusiv: Brăila are 46 de milioane de euro pentru a face prima "autostradă" românească pe Dunăre


Totodată el cere să i se elibereze, de către cei în drept, un nou certificat de naştere, un nou act de identitate şi un document care să-i confere dreptul de a nu mai plăti taxe şi impozite către stat, inclusiv TVA.

RADIOGRAFIE: Pe urmele celor mai temuţi interlopi ai Brăilei, oraşul considerat, cândva, al clanurilor mafiote


Întrebat de către reporterii de la "Adevărul de Seară" cum comentează demersul cetăţeanului nemulţumit, reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Dumitru Popa, a răspuns că "este opţiunea lui. Trăim într-un stat liber şi are dreptul de a da în judecată pe cine vrea. Dreptatea o va face instanţa de judecată."

"Şcoala în comunism" - concurs de proiecte la care au participat 17 şcoli brăilene

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite