Astăzi, începe cursa pentru traseele spre Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal închis: consilierii locali au votat proiectul prin care va fi reluat transportul spre magazinul din Vărsătura. Firmele de maxi-taxi sunt invitate să participe la licitaţie. Sunt scoase la bătaie două trasee, una din Vidin spre Vărsătura şi o alta din cartierul Nedelcu Chercea spre magazin.

Veste bună pentru brăileni: transportul către Carrefour se va relua. Aseară, deşi la începutul şedinţei de Consiliu, Angelica Pamfil, cea care i-a ţinut locul secretarului Primăriei, a solicitat scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi şi amânarea discutării lui, consilierii s-au încăpăţânat să susţină proiectul şi să-i dea aviz favorabil.

Dosar penal pentru împuşcăturile de la Vişani

Staţiile celor două noi trasee, 10 la număr, urmează să fie amplasate în alte locuri decât staţiile de transport public local de călători. Traseul 061 va asigura legătura între cartierul Vidin şi Carrefour: stadion Vidin, Calea Galaţi - Telefoane, b-dul Independenţei - Mihai Eminescu, Şoseaua Vizirului, cu 46 de curse/zi, cu cinci autobuze.

O familie întreagă la Finanţele din Brăila. Vezi aici averile de care dispune un neam instalat în instituţia care reprezintă Statul

Traseul 062 leagă cartierul Nedelcu Chercea de Carrefour: Fânărie - Comuna din Paris, Irmix, b-dul Dorobanţilor - Liceul „Cerna", Şoseaua Buzăului, cu 41 de curse/zi, cu şase autobuze. Firma care va câştiga licitaţia pe fiecare traseu în parte va comunica autogara de plecare.

„Vinovaţi, cu toţii"

image

Reamintim că, până acum, niciunul dintre microbuze nu avea autorizaţie să iasă din oraş. „Vinovaţi suntem cu toţii pentru că nu ne-am dat seama ce trebuie să facem. Legea trebuie respectată şi pentru 200 de metri", declara recent Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ, îngrijorat că magazinul ar putea să intre în faliment având mai puţini clienţi.

Bonificații aberante: 13.000 lei într-o lună pentru noua şefă de la Psihiatrie

În timp ce angajaţii magazinului sunt fericiţi că vor avea din nou mijloc de transport, clienţii răsuflă şi ei uşuraţi.

„Înainte mergeam cu autobuzul. Acum merg până la capătul Vizirului şi de acolo pe jos la Mall. Este totuşi destul de mers şi dacă ai şi sacoşele încărcate este cu atât mai greu. Sper să se rezolve mai repede această situaţie", spune Corina Mirun, de 40 ani.

Astăzi, Dunărea bate la porţile sătenilor din Chiscani

image

Vor fi taxe pentru fiecare cursă

Se fac înscrieri la Clubul de Șah „Fair Play” Brăila

Câştigătorul licitaţiei va plăti „1,2 lei/cursă/zi achitată lunar până pe 15 ale lunii următoare" pentru cele 87 de curse zilnice, aşa cum a propus Dan Gheorghe, şeful Serviciului Transport Public Local pentru că folosesc intens strada şi se suprapun „pe traseele principale şi secundare de transport public local de călători".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite