Procurorii botoşăneni vor răscoli câmpul de la Pacea ca să găsească capul femeii ucise şi tranşate de propria fiică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii răscolesc perimetrul
Jandarmii răscolesc perimetrul

Procurorii botoşăneni vor să reia căutările în cazul femeii ucise şi tranşate într-un bloc din Zona industrială a Botoşaniului. Oamenii legii vor să găsească capul Iulianei Dancăi, o mână şi un picior care parcă au dispărut fără urmă.

Iuliana Dancăi a avut parte de o moarte îngrozitoare. Fiica sa i-a curmat viaţa pentru o moştenire, după care a tranşat-o şi i-a aruncat părţile din corp pe un câmp din apropierea Cimitirului Pacea.

Aici criminaliştii au mai găsit hainele pe care victima le-a purtat în ziua în care a fost ucisă. O pereche de pantaloni, un pulover şi un taior, pline de sânge.

Citeşte şi:
Capul femeii din Botoşani, ucisă şi tranşată de propria fiică, a fost găsit într-un canal plin cu apă

O mână şi un picior, ce au aparţinut femeii decapitată, au fost găsite la marginea oraşului Botoşani

Două dintre membr, dar şi capul bătrânei nu sunt de găsit. Crima a ieşit la iveală luni 6 februarie, cînd un locatar a găsit la subsol o geantă de rafie în care se afla trunchiul bătrânei. Pentru fapta sa fiica femeii ucise, Tamara Ailoaie, a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, cerere admisă, vineri, 17 februarie 2012, de către magistraţii Tribunalului Botoşani.

UPDATE Femeia decapitată şi pusă în saci la subsol a fost înjughiată de 19 ori. Membrele şi capul rămân de negăsit

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite