UPDATE Femeia decapitată şi pusă în saci la subsol a fost înjughiată de 19 ori. Membrele şi capul rămân de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost ucisă cu o cruzime de nedescris, susţin procurorii. Criminalul a vrut să se asigure că nu are scăpare şi a înjunghiat-o de 19 ori în torace. După felul în care a fost tranşată, anchetatorii sunt convinşi că mutilarea a fost făcută de cel puţin două persoane.  Subsolul în care a fost găsit luni seară trunchiul femeii a fost curăţat, dar nu s-au găsit şi celelalte părţi ale corpului. Căutările sunt ex

Ora 17.00: "În urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio respiratorii acute urmarea unui traumatism toracic cu multiple plăgi înţepate-tăiate produse prin loviri repetate cu un obiect înţepător tăietor", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă tribunalul Botoşani. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia a fost înjunghiată în partea superioară a toracelui de 19 ori.

Ora 14.20: Subsolul blocului a fost curăţat cu vidanjele, dar nu au fost găsite celelate părţi ale corpului tranşat. Căutările vor fi extinse. Criminaliştii trebuie să recupereze capul şi membrele femeii pentru a-i stabili identitate şi a ajunge la criminal. Se pare că victima ar fi Iuliana Dancăi, o pensionară de 72  de ani, care locuia la parter, dar informaţia nu este confirmată oficial. Necropsia a scos, astăzi, la iveală şi înţepături de cuţit în zona abdominală.

Ora 10.38: Căutările sunt îngreunate de faptul că subsolul este inundat. Criminaliştii au cerut sprijinul unor echipe de instalatori care vor curăţa zona cu ajutorul vidanjelor. „Sunt căutate şi celelate fragmente ale trupului. Dacă nu vor fi găsite în subsol, vom extinde căutările şi în alte zone", a spus Aurel Simion, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citeşte şi:

FOTO Trunchiul unei femei a fost găsit la subsolul unui bloc din Botoşani

Între timp, procurorii au început urmărirea penală pentru omor faţă de o persoană necunoscută. Un cerc de suspecţi există. Din el face parte şi fiica bătrânei care va fi audiată în cursul zilei.

Primele ipoteze ale crimei sunt conturate. „În urma examinării medico - legale, s-a constatat că trunchiul aparţine unei persoane de sex feminin care prezintă leziuni în zona toracică produse de un obiect tăietor înţepător", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Legiştii vor efectua în cursul dimineţii autopsia cadavrului.Rezultatele ar putea să îi ajute pe anchetatori la identificarea victimei şi stabilirea modului în care a fost ucisă.

Intră pe botosani.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite