O mână şi un picior, ce au aparţinut femeii decapitată, au fost găsite la marginea oraşului Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piciorul era tăiat în două. Membrele erau puse în saci de plastic şi aruncate pe câmp. Procurorii caută capul şi celalalte membre. 

 Criminaliştii au periat cîmpurile de la Pacea după ce fiica şi nepotul victimei şi-au recunoscut fapta şi le-au indicat locul unde au aruncat segmentele de trup. „ Nu au fost găsite decât două membre. Un picior tăiat în două şi o mână.Celelalte membre şi capul e posibil să fie luate de animale sau acoperite de zăpadă. Continuăm căutările", a declarat Aurel Simion, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Femeia decapitată şi pusă în saci la subsol a fost înjughiată de 19 ori

La această oră se ştie sigur că femeia ucisă şi tranşată este Iuliana Dancăi, o pensionară de 72 de ani, dată dispărută pe 24 ianuarie chiar de către fiica sa.

Iuliana Dancăi a fost dată dispărută pe 24 ianuarie chiar de către fiica sa

Principalii suspecţi sunt fiica sa Tamara Ailoaie (55 ani) şi fiul acesteia, Constantin Ailoaie( 32 ani). Ambii sunt internaţi la Psihiatrie pentru expertiză după ce au recunoscut crima. „ Rămâne să stabilim implicarea fiecăruia", a mai spus prim procurorul.

FOTO Trunchiul unei femei a fost găsit la subsolul unui bloc din Botoşani 

Pe câmpul de la Pacea, criminaliştii au mai găsit hainele pe care victima le-a purtat în ziua în care a fost ucisă. O pereche de pantaloni, un pulover şi un taior, pline de sânge. Se pare că femeia a fost ucisă pentru că nu dorea să le lase celor doi locuinţa din zona industrială a oraşului unde a fot măcelărită. Crima a ieşit la iveală luni 6 februarie, cînd un locatar a găsit la subsol o geantă de rafie în care se afla trunchiul bătrânei.

Intră pe botosani.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

 

 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite