Capul femeii din Botoşani, ucisă şi tranşată de propria fiică, a fost găsit într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Dancăi a fost dată dispărută pe 24 ianuarie chiar de către fiica sa
Iuliana Dancăi a fost dată dispărută pe 24 ianuarie chiar de către fiica sa

Marţi dimineaţă, anchetatorii botoşăneni au descoperit capul femeii ucise cu cruzime chiar de fiica ei pentru o moştenire. Tamara Ailoaie a fost tranşată cu sânge rece şi părţi din corpul său au fost împrăştiate pe câmpul de la marginea Botoşaniului.

O parte a corpului a fost descoperită la subsolul blocului unde a fost comisă crima. Până astăzi, oamenii legii reuşiseră să descopere doar o mână şi un picior, chiar dacă au recurs la căutări la care au participat jandarmi, dar şi localnici.

O mână şi un picior, ce au aparţinut femeii decapitată, au fost găsite la marginea oraşului Botoşani

Marţi dimineaţă, într-un canal cu apă a fost descoperit şi capul femeii, iar cercetările continuă pentru găsirea celorlalte părţi din corp.

Tamara Ailoaie a fost omorâtă pe 24 ianuarie după o ceartă violentă chiar de către fiica sa. După crimă, femeia a tranşat trupul mamei, a şters urmele cu clor şi a văruit pereţii. Oribila faptă a ieşit la iveală după ce un locatar al blocului unde a fost comisă crima a coborât la subsol să repare o ţeavă. Aici a dat peste o sacoşă de rafie cu bucăţi din cadavrul bătrânei. Fiica ucigaşă a fost arestată.  

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite