Ameninţări cu moartea după masacrul câinilor din Botoşani: „Vei muri până la 17 iulie“ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Alexa, viceprimarul Botoşaniului, a primit o scrisoare anonimă de la un iubitor de animale în care este anunţat că a fost blestemat pentru uciderea câinilor de la padoc. Și celălalt viceprimar, Florin Ghiorghiţă, a primit ameninţări. 

Viceprimarul botoşănean Cătălin Alexa nu a  avut niciun fel de implicare în scandalul eutanasierii maidanezilor. Cu toate acestea, edilul nu a scăpat de ameninţări. Ieri, el a primit o scrisoare anonimă în care era blestemat şi ameninţat că va muri pe 17 iulie. În plic se mai aflau şi câteva desene macabre, care în loc să-l sperie l-au distrat teribil pe viceprimar.

image

Citeşte şi:

Bacău: Bărbat sfâșiat de o haită de câini maidanezi

Medicul veterinar care a ucis 240 de căţei: " Am făcut ce trebuia făcut!“( FOTO şi VIDEO)

EXCLUSIV: Vezi aici ultimele fotografii făcute aseară cu cei 240 de câini înainte de masacrul de la padocul Botoşani

image
image

Cătălin Alexa nu este singurul din primărie care a primit astfel de ameninţări. Săptămâna trecută, după masacarul de la padocurile primăriei, viceprimarul Florin Ghiorghiţă, cel care  a oronat eutanasierea câinilor, a primit trei scrisori de ameninţare cu moartea.

Viceprimarul a  făcut chiar şi plângere la Poliţie însă nu a putut fi soluţionată pentru că toate scrisoarile erau anonime.

Viceprimarul de Botoşani care a ordonat uciderea câinilor: „Nu am pomenit de eutanasiere ca să nu îmi ridic lumea în cap“

Veterinarul care a omorât 240 de căţei este acuzat de ucidere cu intenţie: Alte 15 persoane sunt anchetate UPDATE VIDEO+FOTO

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite