FOTOGALERIE Omul de afaceri băcăuan, ucis în vila de la Luncani, condus pe ultimul drum (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi are loc înmormântarea omului de afaceri Valeriu Damian, ucis în noaptea de miercuri spre joi în vila din localitatea Luncani, comuna Mărgineni.

image

Dați click pe imagini pentru a vedea înmormântarea omului de afaceri.

Ora 14.00: Slujba oficiată de un sobor de zece preoți a durat aproape două ceasuri. În tot acest timp, zeci de prieteni și angajați au trecut pe la sicriul omului de afaceri pentru a-și lua rămas bun. Soția și fiicele au stat tot timpul lângă sicriu. Cu toții au plecat apoi către Cimitirul Central cu autoturisme și autobuze puse la dispoziție de familia Damian. Pentru evitarea ambuteiajelor, un echipaj de poliție Rutieră a fost prezent la fața locului.

image

Click pe imagini pentru a vedea mai multe fotografii.

Cortegiul funerar va pleca în jurul orei 12.00, de la Biserica Sf. Ioan, va traversa centrul orașului și se va opri la Cimitirul Central, acolo unde va fi îngropat.

Mai citește și:

Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Jaful este prima variantă luată în calcul (UPDATE)

Medic legist: „Omul de afaceri a fost omorât“

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

Comisarul Șef al Gărzii Financiare, despre omul de afaceri găsit mort în propria casă : „Damian nu avea bani de dat, avea bani de luat!“

FOTOGALERIE Crima de la Bacău: jaf sau asasinat la comandă?

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite