Medic legist: „Omul de afaceri a fost omorât“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiază, medicii legiști i-au făcut necropsia omului de afaceri, Valeriu Damian, și stabilit că moartea a fost violentă.

„Este vorba de un edem pulmonar prin asfixie mecanică. Se pare că l-au asfixiat fie cu mâna, fie cu o bandă adezivă. Mai are mici echimoze la ochi și la gură, probabil de la comprimare. Încep să mai apară și alte echimoze în zona șoldurilor, dar se vor vedea mai bine abia mâine", ne-a declarat medicul legist Marcel Bădără, șeful Serviciului de Medicină Legală Bacău.

image

În paralel, anchetatorii continuă investigațiile pentru depistarea autorilor. Omul de afaceri, Valeriu Damian, a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, mort în patul din dormitor. Era legat de picioare cu o bandă scoci iar casa era răvășită.

Anchetatorii merg pe varianta jafului.

Mai citiţi:

Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Jaful este prima variantă luată în calcul (UPDATE)

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

Socrul unui cunoscut chirurg estetician din Iaşi a fost ucis la Bacău

Ce afaceri avea Valeriu Damian omul de afaceri ucis în mod bizar în propria casă

Comisarul Șef al Gărzii Financiare, despre omul de afaceri găsit mort în propria casă : „Damian nu avea bani de dat, avea bani de luat!"

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite