Ce afaceri avea Valeriu Damian omul de afaceri ucis în mod bizar în propria casă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeriu Damian avea 66 de ani, era căsătorit şi avea două fete. El era un un important om de afaceri, patron al mai multor benzinării din Bacău.

Valeriu Damian si-a construit averea pe baza afacerilor cu petrol. Omul de afaceri care deţinea mai multe benzinării şi magazine cu piese auto a fost ucis şi găsit în această dimineată de soţia sa mort în locuinţă.

Potrivit site-ului www.firme.info, firma Helios, ce aparține omului de afaceri Valeriu Damian, avea, în 2009, o cifră de afaceri de 7.195.941 lei iar profitul net înregistrat în acel an a fost de 515.609 lei. Tot în acel an, în firma Helios, lucrau în medie 13 angajați.  

Valeriu Damian a înființat firma Helios în 1991 iar cele mai mari venituri, peste 17.000.000 de lei, le-a înregistrat în 2003 însă profitul nu a depășit atunci 900.00 de lei. Cel mai slab an din punct de vedere economic înregistrat de firma Helios a fost în 2004 caând profitul a fost pe minus. Conform aceluiași site, Valeriu Damian a avut în 2004 un profit de aproape -2.000.000 de lei.


Citeşte şi:
Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort în propria casă, cu picioarele legate

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

"Era un tip extrem de sociabil nu ştiu să fi avut duşmani care să-i fi purtat pică. Bănuiesc ca a fost vorba de un jaf. Duceau o viaţă normală, era păzit doar de câini. Era familie unită, are două fete. A fost găsit în casă de soţie. Ei toţi sunt răvăşiţi. El locuia acolo. Dimineaţa veneau la treabă în Bacău şi apoi se întorceau la vila din Luncani. În afaceri au avut nişte necazuri în anii trecuţi, au trecut peste ele. Mergeau cum merge economia românească", a declarat Dumitru Popa, un apropiat al omului de afaceri pentru Realitatea.net.

Revenim cu amănunte.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite