Accident feroviar în municipiul Bacău/Șapte persoane au fost rănite (FOTO) - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un tren cu 15 vagoane şi un vehicul pentru transporturi uşoare pe calea ferată.

ORA 20.00 La fața locului sunt așteptați un procuror de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău. Aceștia vor cerceta în ce condiții s-a produs accidentul de muncă.

"Toți răniții sunt angajați ai CFR și se aflau în timpul serviciului. Competența în astfel de cazuri revine procurorilor", ne-a declarat Marian Năstase, șeful Poliției Transporturi Feroviare Bacău.

image

ORA 19.15 O parte dintre răniți au ajuns la spital cu mașini civile iar alții au fost preluați de echipajele de la Ambulanță și de la SMURD.

"Noi am transportat la spital trei răniți, iar pompierii unul. Din ce am înțeles de la colegii mei au traumarisme cranio crebrale și fracturi de membre superioare și inferioare. Niciunul nu este în stare de comă", ne-a declarat dr. Adrian Colibaba, director medical la Serviciul de Ambulanță Bacău.

image

ORA 18.55. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bacău și de la Ambulanță au ajuns la fața locului. Potrivit reprezentanților de la ISUJ șapte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județea Bacău cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs între o drezină și un tren de marfă. "Din primele cercetări se pare că o garnitură de 15 vagoane, care transporta fier vechi a rămas fără combustibil pe linia ferată. Dinspre Orbeni venea această drezină cu echipajul care efectuase lucrări în zonă. I s-a dat semnal galben dar a observat prea târziu și a intrat în capătul trenului", ne-a declarat Ilie Halasanu, ofițer ISUJ Bacău.

image

Tren de persoane, deraiat în gara Bacău

În jurul orei 17.50, în Halta Letea din municipiul Bacău a avut loc un accident feroviar. Șapte persoane au fost rănite după ce un tren de persoane a fost lovit de o drezină.

Citește și:

Iaşi: VIDEO (Update) 13 morţi şi 3 răniţi la Scânteia, într-un microbuz pirat lovit de tren

VIDEO Radiografia dezastrului de la Scânteia

Iaşi: Accident grav din cauza ninsorii puternice. Un BMW a intrat în trenul Iași-Dorohoi (UPDATE)

Suceava: Grav accident între un tren marfar şi o maşină de teren

Vom reveni cu amănunte.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite