O săptămână de căutări pentru Mihai Mălăeş. Drama băiatului a cuprins tot vestul ţării.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile din Chişineu Criş sunt în continuare împânzite de poliţişti
Străzile din Chişineu Criş sunt în continuare împânzite de poliţişti

Căutarea băiatului de 19 ani s-a extins şi în judeţele vecine. Aradul, Timişoara şi Oradea sunt împânzite de bannere şi afişe cu fotografia tânărului dispărut în urmă cu o săptămână.

La o săptămână de la dipariţia fiului fostului director al Direcţiei Agricole Arad, familia lui Mihai Mălăeş a înregistrat deja zeci de apeluri primite care-l plasează pe băiat în mai multe zone din judeţ. După ce a fost „văzut” fie prin Arad, Ineu sau chiar Budapesta poliţiştii au început audierile celor care l-au cunoscut pe băiat.

„Poliţia a început audierile. Vorbim aici de zeci de persoane care într-un mod sau altul au interacţionat cu băiatul. De dimineaţă am dat drumul la o barcă pe Criş, urmând să răscolim iar împrejurimilie”, a declarat în această dimineaţă pentru Adevărul de Seară, Adrian Dora, inspector principal Poliţia din Chişineu Criş.

Poliţiştii iau în calcul şi pista răpirii, deşi nu există încă dovezi. Mai mult de atât, apelurile pe telefonul familiei Mălăeş nu fac decât să îngreuneze căutările. „S-a luat în calcul şi o posibilă răpire, dar este doar o supoziţie, neexistând dovezi în acest sens. Oricum, noi verificăm fiecare ipoteză”, a spus Viorel Pârvan, agent şef adjunct, Poliţia din Chişineu Criş.

CITEŞTE ŞI:

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

Pompierii arădeni îl caută pe Mihai Mălăeș pe cursul Crișului Alb

Familia băiatului dispărut cere ajutorul populaţiei

Fata care l-a văzut ultima pe tânărul dat dispărut

O nouă zi de căutări în cazul tânărului Mihai Mălăeș din Chișineu Criș

Dispariţia lui Mihai Mălăeş a pus pe jar Aradul. Mobilizare în masă pentru găsirea băiatului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite