Fata care l-a văzut ultima pe tânărul dat dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Brândaş (foto stânga) este eleva care l-a văzut ultima dată pe Mihai Mălăeş
Iulia Brândaş (foto stânga) este eleva care l-a văzut ultima dată pe Mihai Mălăeş

Iulia Brândaş a povestit ce a făcut Mihai Mălăeş, înainte de a pleca de la chef. Colegii fiului fostului şef al Direcţiei Agricole Arad îi însoţesc pe poliţişti, pompieri şi alţi voluntari în căutările tânărului.

Poliţişti, frontierişti, pompieri, voluntari, elevi şi vânători îl caută în continuare pe Mihai Mălăeş, fiul fostului director al Direcţiei Agricole din Arad, dat dispărut la sfârşitul săptămânii trecute. Momentan nu există nicio pistă care ar putea duce la găsirea tânărului în vârstă de 19 ani. 

„Se caută în continuare pe o rază foarte mare, prin păduri, cu vânători care cunosc foarte bine zona, pe albia Crişului, la stâne, în stufăriş, peste tot, dar din păcate nu avem niciun indiciu”, a declarat, în această dimineaţă , Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Alături de poliţiştii şi pompierii care participă la căutare s-au mobilizat şi colegii lui Mihai. Aceştia povestesc împrejurările în care băiatul a dispărut fără urmă. „A intrat pe sub poartă, târâş, se clătina, în timp ce fugea. S-a lovit de mesele de ping pong, apoi l-am văzut că merge în spatele clădirii şi ultima dată l-am auzit ţipând. Aşa ţipa el când era beat”, a spus Iulia Brândaş, colega care l-a văzut ultima oară pe Mihai.

Căutări pe 20 de kilometri

Conform poliţiştilor, până astăzi, căutările s-au desfăşurat pe o suprafaţă de 20 de kilometri pătraţi. Colegii lui au periat astăzi malurile Crişului Alb, însă nu au găsit nimic. Singurul lucru pe care îl confirmă tinerii este că Mihai a plecat beat de la petrecere.

„Câinele poliţiştilor a pierdut urma undeva în spatele clădirii liceului. Poate l-a luat cineva cu maşina,  poate nu mai ştie nimic de el. Vă rugăm să anunţaţi la 112”, a spus Ciprian Brescan, verişorul tânărului. Pozele băiatului sunt împrăştiate acum peste tot în oraşul Chişineu Criş şi în Arad. Mihai Mălăeş a fost văzut ultima dată la un chef, vineri, 29 octombrie, în internatul din Chişineu Criş.

„Mihai a băut ca de obicei. Era agitat, dar nimeni nu ştia ce are de gând să facă“.
Ioana Iuşco, elevă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite