Familia băiatului dispărut cere ajutorul populaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăes este căutat de ore întregi
Mihai Mălăes este căutat de ore întregi

Ajunsă în pragul disperării, familia băiatului dispărut încearcă să dea de urma lui prin toate mijloacele posibile. Aceştia au confirmat faptul că în noaptea de vineri (29 octombrie) spre sâmbătă (30 octombrie), Mihai Mălăeş, în vârstă de 18 ani a participat la o petrecere de majorat în Chişineu Criş la internatul liceului din localitate.

 În jurul orei 1.30 adolescentul a părăsit petrecerea şi de atunci nu mai este de găsit.

Familia a alertat poliţia încă din dimineaţa zilei de sâmbătă când a constatat că fiul lor nu s-a întors acasă.

Căutările derulate pe parcursul zilei de sâmbătă, efectuate de jandarmi, poliţie şi specialiştii ISU nu au scos la iveală nici un detaliu relevant despre locul în care s-ar putea afla adolescentul.

La momentul dispariţiei, Mihai Mălăeş era îmbrăcat într-o pereche de blugi negri, purta o cămaşă în carouri şi un maieu gri şi era încălţat cu o pereche de tenişi albaştri. Adolescentul are 1,80 înălţime, constituţie filiformă, circa 70 de kilograme, păr negru şi ochi căprui închis.

,,Îi rugăm pe toţi cei care pot da vreo informaţie să contacteze poliţia. Orice detaliu, cât de mic, poate fi de foarte mare ajutor în situaţia în care ne aflăm”, spus Ioan Mălăeş. tatăl adolescentului.

 În continuare se efectuează căutări atât de către poliţişti şi jandarmi cât şi de către familie, apropiaţi şi cunoştinţe.

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

UPDATE Pompierii arădeni îl caută pe Mihai Mălăeș pe cursul Crișului Alb

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite