UPDATE Pompierii arădeni îl caută pe Mihai Mălăeș pe cursul Crișului Alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăeş
Mihai Mălăeş

Fiul lui Ioan Mălăeş, fostul director coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Arad, este căutat de sâmbătă dimineaţa de către familie, poliţie, jandarmi şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Ora 12.00

Căutările continuă şi în acest moment

,,Sâmbătă echipele de la ISU au demarat căutările pe cursul Crişului Alb, la solicitatea Poliţiei din Chişineu-Criş. Seara acestea au încetat, iar astăzi au început din nou. Căutările se fac atât la suprafaţa apei, cât şi în adâncime”, spune locotenent Sorina Ambruş, purtător de cuvânt ISU Arad.

Alături de cei de la ISU, poliţie şi jandarmerie, sute de localnici au început să-l caute încă de la primele ore ale dimineţii pe Mihai. Nimeni nu îşi poate da seam ce s-a întâmplat cu tânărul de 18 ani şi de aceea îl caută prin toate zonele.

Localnicii vorbesc că tânărul ar fi provocat un scandal la cheful la care se afla şi că a vrut de câteva ori să plece de la petrecere, dar a fost oprit de unul dintre părinţii sărbătoritei. Pe profilul de pe Facebook al tânărului nu se pot vedea multe detalii, deoarece de ceva timp nu mai socializa cu nimeni. Sunt postate, câteva detalii despre muzica preferată. 

Ora 10.00

Mihai Mălăeş, de 18 ani a plecat vineri noaptea la o petrecere şi nu s-a mai întors acasă.

Petrecerea a avut loc la internatul liceului din localitatea Chişineu-Criş. Pentru că orele treceau şi Mihai nu se mai întorcea acasă, părinţii au alertat sâmbătă poliţia, chiar dacă nu trecuseră 24 de ore de la dispariţia lui.

Conform unei informări a ISU, băiatul a fost căutat cu ambarcaţiunile din dotare şi pe cursul Crişului Alb, iar căutările au fost sistate odată cu lăsarea întunericului.

Reprezentanţii Poliţiei Chişineu Criş au confirmat în urmă cu câteva minute, pentru ,,Adevărul de Seară”, că Mihai Mălăeş este dat dispărut şi că cercetările sunt în plină desfăşurare. Apropiaţii adolescentului spun că acesta nu avea duşmani. 

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

Familia băiatului dispărut cere ajutorul populaţiei

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite