VIDEO Mai sunt zece zile până la inaugurarea Mall-ului Atrium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Darius Loga
Foto: Darius Loga

Finisările exterioare ale mall-ului au ajuns pe ultima sută de metri. Mai sunt exact zece zile până la inaugurare iar cei aproape 300 de muncitori lucrează și în weekend pentru ca ziua cea mare să nu-i dezamăgească pe arădenii nerăbdători să vadă noua investiție a orașului.

Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

Constructorii, veniți tocmai din Ungaria au așezat astăzi dalele și au curățat fiecare părticică din peretele exterior al complexului.

Adina Călinescu, country managerul Atrium Center

“Zilele trec și vrem ca pe 23 martie totul să fie pregătit. Din păcate, în interior vor mai rămâne câteva lucruri de rezolvat. Cinema City nu se va deschide decât în vară, căci finisările interioare nu le vom finaliza la timp”, a declarat Adina Călinescu, conutry manager Atrium Center.

În prima zi, arădenii vor avea parte de un concert susținut de membrii trupei Holograf și de o serie de surprize. Reducerile și promoțiile se vor ține lanț la toate magazinele din Atrium. Mai mult, managerii au anunțat că fiecare vizitator va primi în prima zi un bon valoric pe care îl va putea ulterior folosi la cumpărături.

Din data de 23 martie punctul zero al oraşului se mută la noul mall

Vezi care sunt criteriile de selecție și cum te poți angaja în viitorul Mall al Aradului

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite