Recursul DNA respins, Sechelariu liber !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu este cercetat în liberate.
Dumitru Sechelariu este cercetat în liberate.

Tribunalul municipiului Bucureşti a respins, astăzi, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sentinţa de punere în libertate a lui Dumitru Sechelariu, pronunţată de Judecătoria sectorului 1 din Bucureşti.

MAI CITEȘTE

Bacău: Dumitru Sechelariu: "Vreau să fiu lăsat în pace, să-mi cresc copiii"

Bacău: Dumitru Sechelariu a fugit din spital prin morga unității medicale (UPDATE)

Dumitru Sechelariu, internat după ce a fost reţinut de DNA

Avocata fostului primar al Bacăului spune că nu a avut emoţii în privinţa deciziei Tribunalului. „Este o decizie normală, logică, la care mă aşteptam. Este vorba de faptul care a motivat şi instanţa de fond, şi anume că nu există nici măcar indicii, ca să nu mai vorbim de probe, cu privire la faptul că domnul Sechelariu ar fi comis o faptă penală. Deci nici măcar indicii nu au cei de la DNA”, a declarat Nicuţa Câţu Manea, avocata lui Dumitru Sechelariu.

Fostul primar al Bacăului şi-a amânat internarea în spital. „Domnul Sechelariu trebuia să se interneze astăzi la Iaşi, însă a refuzat acest lucru şi a rămas acasă. A spus că dacă s-ar fi internat, toată lumea ar fi spus că fuge de acest dosar, aşa că onoarea a fost, pentru dânsul, mai presus de sănătate. Acum sper să se mai liniştească şi să poată efectua următoarea intervenţie în linişte, fără probleme”, a mai declarat avocata.

Pentru Dumitru Sechelariu urmează cercetarea în stare de libertate, în dosarul „Transport Public”, în care a fost arestat directorul tehnic al societăţii, Iuliean Şutu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite