Bacău: Dumitru Sechelariu: "Vreau să fiu lăsat în pace, să-mi cresc copiii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu vrea să aibă linişte
Dumitru Sechelariu vrea să aibă linişte

După ce a fost arestat, în spital, 24 de ore, Dumitru Sechelariu se odihneşte acasă, în mijlocul familiei şi susţine că în acest moment îl interesează doar să fie sănătos.

CITIŢI ŞI:

Dumitru Sechelariu a ieşit din spital prin morga unităţii medicale

Dumitru Sechelariu, internat după ce a fost reţinut de DNA

Dumitru Sechelariu a făcut, în această dimineaţă, primele declaraţii de presă, după ce a fost externat din spital. Fostul primar a precizat, pentru Adevărul de Seară Bacău, că este deranjat de titlurile din ziare şi de speculaţiile cu privire la faptul că a fost internat exact pe durata mandatului de arestare.

Am avut o intervenţie medicală anterior, iar la spitalul din Bacău nu am ajuns din proprie iniţiativă. M-au chemat ei, există documente medicale, avize, tot. Nu am niciun interes să ţin ocupat un pat de spital, când şi aşa nu sunt suficiente. Am casă, am familie, am unde să să stau. Ar trebui să fac infarct, ca să fie mulţumiţi unii, să aveţi ce scrie ?”, a declarat Sechelariu.

Omul de afaceri băcăuan a mai explicat că îl interesează în primul rând sănătatea sa. „Vreau să fiu sănătos, să îmi pot creşte copiii. Nu am refuzat niciodată dialogul cu presa, sunt un tip volubil, dar acum vreau să fiu lăsat în pace. Oricine, şi dumneavoastră, şi altcineva, poate fi reţinut de DNA, chiar dacă este nevinovat. Nu am legătură cu arestarea lui Iuliean Şutu. El va răspunde pentru faptele sale dacă le-a comis”. Dumitru Sechelariu a anunţat că va susţine o conferinţă de presă atunci când va considera că este momentul potrivit.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite