Martorii din dosarul uciderii fiului de judecător Traian Trifa îi dau de gol pe suspecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Răchită și Florin Moldovan rămân în arest pentru încă două luni
Ovidiu Răchită și Florin Moldovan rămân în arest pentru încă două luni

Declaraţiile martorilor din dosar îi dau de gol pe suspecţii crimei de acum şase ani. Una din persoanele care a depus ieri mărturie locuieşte în zona unde anchetatorii susţin în rechizitoriu, că a fost bătut Traian Trifa.

A început în sfârşit mult aşteptatul proces în cazul uciderii fiului de judecător, Traian Trifa

Inculpaţii Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită au fost aduşi din nou în sala de judecată, şedinţa reluându-se ieri cu audierea martorilor. Elisabeta Balog, citată în dosar, locuieşte în cartierul Micălaca, mai precis în zona unde fiul de judecător a fost bătut cu sălbăticie.

Aceasta a declarat în faţa judecătorului că într-o noapte s-a trezit şi a auzit mai multe voci de bărbaţi ca şi cum se certau. A ieşit pe geam unde a zărit mai multe maşini pe care nu a reuşit să le identifice, fiind întuneric. A doua zi de dimineaţă, martora spune că s-a uitat din nou pe geam dar nu mai era nicio maşină în faţa blocului.

Ovidiu Răchită, suspectul crimei de acum șase ani are în spate un alt proces de vătămare corporală

Tot la şedinţa de ieri, în faţa instanţei trebuiau să se mai prezinte alţi doi martori. Pentru că aceştia nu au sosit, judecătorul de caz a decis să le trimită un mandat. Următoarea înfăţişare a fost stabilită pentru data de 10 mai.

Descoperirea macabră de acum sase ani a ridicat două ipoteze: sinucidere sau omor

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite