A început în sfârşit mult aşteptatul proces în cazul uciderii fiului de judecător, Traian Trifa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan sunt duşi cu mascaţii la audieri
Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan sunt duşi cu mascaţii la audieri

După cinci amănâri, în această dimineaţă inculpaţii Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan au dat primele declaraţii legate de cazul fiului de judecător, Traian Trifa.

Cei doi sunt principalii suspecţi în crima care s-a petrecut în urmă cu aproape şase ani de zile. Cum era de aşteptat ambii suspecţi au încercat să se apere şi să declare că ei nu ştiu nimic despre incidentul în urma căruia Traian Trifa a fost găsit fără suflare, în apropierea Ştrandului Neptun.

“Nu l-am cunoscut niciodată pe Traian Trifa”

Acestea au fost cuvintele lui Ovidiu Răchită care a mai spus în faţa judecătorului că în perioada în care a avut loc crima, el avea piciorul stâng operat, lucru care-l împiedica să se deplaseze.

Procesul în cazul omorului fiului de judecător, Traian Trifa suferă amânări repetate

Întrebat de unde crede că provin petele de sânge găsite în autoturismul lui la aceea vreme, Ovidiu Răchită a dat din umeri şi a spus că nu ştie nimic. În ceea ce-l priveşte pe Florin Moldovan, al doilea suspect, acesta a continuat să-l acuze pe poliţistul Chifan cum că l-ar fi ameninţat că dacă nu declară împotriva lui Ovidiu Răchită va fi condamanat la cel puţin 25 de ani de închisoare. Audierile de astăzi au durat aproximativ patru ore, urmând ca pe data de 23 aprilie, procesul să se reia cu declaraţiile martorilor din dosar.

UPDATE: Avocatul lui Moldovan acuză procurorul de vătămare a drepturilor clientului său

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite