Ovidiu Răchită, suspectul crimei de acum șase ani are în spate un alt proces de vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Răchită a fost prezentat ieri în fața instanței într-un alt dosar decât cel a lui Trifa
Ovidiu Răchită a fost prezentat ieri în fața instanței într-un alt dosar decât cel a lui Trifa

Unul din principalii suspecți în cazul crimei de acum șase ani, când fiul judecătorului Ioan Trifa a fost găsit fără suflare pe malul Mureșului este judecat într-un alt dosar înregistrat la Tribunalul Arad pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă.

Gheorghe Beleiu, unul din “locotenenții” lui Uțu Rohozneanu, se dă bolnav ca să fie liber

Ovidiu Răchită a fost prezent ieri în faţa judecătorului fiind acuzat că în timpul unei altercaţii a rănit două persoane cu un briceag. Incidentul a avut loc în 2008, în fosta discotecă Moskea din cartierul Aradul Nou. Ieri, suspectul de crimă le-a explicat magistraților cum la plecarea din club a fost provocat şi atacat de mai multe persoane. “În urma scandalului, două persoane au fost rănite și au ajuns la spital”, a declarat Ovidiu Răchită.

Citește rechizitoriul complet întocmit de procurori în cazul Trifa

Tot în acest dosar, potrivit anchetatorilor, Spitalul Județean i-a cerut lui Ovidiu Răchită să plătească cheltuielile de spitalizare pentru una din victime, în valoare de 5.000 de lei. La finele audierilor de ieri, judecătorul de caz a anunțat că vrea să audă și părera părților vătamte, astfel, următoarea înfățișare a procesului va avea loc la sfârșitul lunii martie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite